2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بگه اولویتم پدرمادرمن چه حسی بهتون دست میده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 33 پست
معصومه جان نسبت به حرفش اصلاحساسیت نشون نده.مردها لج میکنن..برعکس توم پدرومادرشو دوست داشته باش.به آ ...

عزیزم اونا کارای خوب منو نمیبینن انتظار زیادی دارن منم باهاشون با وجود بدیایی که کردن خیلی خوب بودم ولی دیدم شوهرم با خوانوادم خوب نیس و ازشون کینه داره و سمتشون نمیره در حالیکه خونوادم کمترین بدی بهش نکردن کاری باهاش ندارن منم خانوادشو ول کردم رضایتشون نسبت به من برام مهم نیست 

خدایا شکرت
ذاتا اینه

خب پس عوض بشو نیس بلاخره مرد هم ازیه چیزا خوشش میاد ازیه چیزا بدش سعی کن ب دلش باشی باش بیشتر دوست و رفیق باشی تا زن.من ک ب شوهرم گفتم من دوستتم رفیقتم اصن دوست دخترتم تا زنت..چون ادم با دوستش راحت تره تا زنش..اونم اکثر کارهاشو چ خوب چ غلط بهم میگه چون اعتمادشو جلب کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اونا کارای خوب منو نمیبینن انتظار زیادی دارن منم باهاشون با وجود بدیایی که کردن خیلی خوب بودم ...

خاهری والاشوهرمنم ازمامان وداداشم اصلاخوشش نمیاد.همیشه میگ مامانت دخالت میکنه.پُرت میکنه.ولی خداشاهده مامان من فقط میگ صبوری کن و ازین نصیحتا‌.ولی شوهرم ازش خوشش نمیاد بی ادب.منم با خواهرشوهرم چندباری بحث داشتیم ولی خوب شد.میدونم چی میگی عزیزم.درسته اونا اونجور ک باید باشن خوب نیستن.اما پیش آقات همیشه خوبیشونو بگو.بزار اقات بفهمه خیلی واسشون احترام قائلی.ناخودآگاه عزیزمیشی براش.چون اونا خانوادشونو دوس دارن.این ک اون خانوادتو دوس نداره مهم نیس‌.ازقدیم گفتم دوماد پسر نمیشه..تو تلاشتو کن ک به چشم شوهرت بیای..اصلانم ازخونوادش بد نگو.پیش چشم شوهرت خودتو عزیزکن.میدونم سخته.ولی باید زندگیتو نگه داشته باشی عزیزم.خونوادش خوشحالم میشن تو ترکش کنی.👿🙁

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa