2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون به شما😳😳😳😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 48 پست
چطور میشه با۴۰۰براخودش خرید کنه؟؟؟ مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟.مانتو..کیف...کفش...شلوار...شال.

اره چرا نشه گرون نخره .مانتو تو ولیعصر گذاشته بودن ۳۰ هزار نو بودن چ مانتوها و لباسای نازی کیف ۲۰ تومن.کسی ک نداره مجبور نیست ک

اگه قرار بود همه مثل تو باشن و مثل تو فکر کنن خدا فقط تورو می آفرید.

1از حراجی ها بخر2سعی کن جنس تابستونه سال قبلو بخری با قیمت مناسب تر میدن3بعضی لباسهای بچگانه هست که ست هستن مثلا شلوار یا شلوارک دارن سعی کن همشونو ست نخری جدا جدا بگیر بلیز تک شلوار تک اینا برا بچه ها  4 برا خودتونم بنظرم پارچه بخرین و بدین خیاطی ارزونتر دربیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقا شاید وسعش همینه .طرف میگه شوهرم ۱۵۰ تومن داد برا عید خرید کنم .طرف میگه شوهرم بخاطر خرید عید گری ...

شوهر من نه پول میده نه گریه میکنه که نداره ریلکسه به هیچ جاشم نیست😐 اینم جزو مواردت اضافه کن😀

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

من بع شوهرم گفتم کمتر از سه تومن بریزی به کارتم پولا بر میگردونم به خودت هیچی نمیخرم....تازه گفتم دخ ...

اگه داره نه ولی اگه نداره ..

مگه حقوقش چقدره؟  منم دلم پول خواست ولی دریغ از صدتومن😐

حقوقش حدودا چهار میشه...ولی چون عید میشه با عیدیش زیاد میشه حقوقش بخاطر همین گفتم

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)
شوهر من نه پول میده نه گریه میکنه که نداره ریلکسه به هیچ جاشم نیست😐 اینم جزو مواردت اضافه کن😀

🤣🤣🤣🤣🤣خودت کار کن

لایک 

دقیقاااا

اصلااا خجالتم نمیکشن چه برسه گریه کنن😂😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
من بع شوهرم گفتم کمتر از سه تومن بریزی به کارتم پولا بر میگردونم به خودت هیچی نمیخرم....تازه گفتم دخ ...

حالا منو ببین ۴ ماهه دارم به بهانه خرید عید یه تومن یه تومن ازش میگیرم 😂😂😂😂😂

یوفعه بهش فشار میاد خاهر، نرم نرم بگیر 😆😆😆😆

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
اگه داره نه ولی اگه نداره ..

نه بابا داره...تازه دلم سوخت کم گفتم....ولی خب یه جیزی هم بگم من پولو بگیرم هیچی نمیخرم واسه خودم نگه میدارم..چون همه چیز قبلا خریدم 

حالا منو ببین ۴ ماهه دارم به بهانه خرید عید یه تومن یه تومن ازش میگیرم 😂😂😂😂😂 یوفعه بهش فشار می ...

منم خیلی وقته دارم نرم نرم میگیرم ۱۰۰تومن ۲۰۰تومن جمع کردم ولی نگفتم برای خریده یعنی خبر نداره

ولی خرید زیاد دارم هم عید و لباس خودمون و بچه ها هم کلی چیز برای خونه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
🤣🤣🤣🤣🤣خودت کار کن

الان شرایط کار کردن ندارم منتظرم تو یه آزمونی که خیلی مهمه قبول شم بعد از قبولی اِن شاا... میرم سرکار 🙏🏻 والا اصلا سوژه ای هستن خانوادگی😅 فکرکن کلا از ۱و خوردی ماهی ۶۰۰ برامون میمونه بعد مادرهمسرم نگرانه ولخرجی نکنیم😂 الان من غرقم در ولخرجی نمیدونم کجا خرجشون کنم🤣

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

ولی به نظرم اگه کسی لباس مهمونی خوب ونو داشته باشه لازم نیست مثل کوچیکترا هرسال عید لباس بخره.

ما کوچیکم که بودیم از۴،۵ دبستان به بعد خودمون میگفتیم فلان چیزو دیگه برامون نخرید.

حالا منو ببین ۴ ماهه دارم به بهانه خرید عید یه تومن یه تومن ازش میگیرم 😂😂😂😂😂 یوفعه بهش فشار می ...

اون نرم نرمکو که ماهی ازش میگیرم ماهانه.....ولی پول خرید عید سوات🤭