2777
2789
عنوان

جیش خوردن نوزاد خانما کمک

298 بازدید | 18 پست

بچمو داشتم عوضش میکردم یهو جیش کرد از بالا تا پایین روی صورتش و همه جاش نگاش که کردم دیدم داره دهنشو مزه میکنه   سریع بردم شستمش اینقدر هول شدم حالا هم اب خورده اب نجوشیده هم جیش درصمن ۴ ماهو نیمشه ببرمش دکتر عایا 

آدم ها را بدون اینکه به وجودشان نیاز داشته باشی دوست بدار ومحبت کن...کاری که خدا با تو می کند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا خندم گرفت..چقدر این نی نیا شیطونن

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
از تولید به مصرفه   چرخه اب شنیده بودیم ولی چرخه جیش نه که الان شنیدیم    

آدم ها را بدون اینکه به وجودشان نیاز داشته باشی دوست بدار ومحبت کن...کاری که خدا با تو می کند...

وای خدااااا دلم نی نی میخواد😫

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
مگه باید حتما اب جوشیده داد بهشون

بعضی وقتا خو میدن البته من نمیدم ولی مادرشوهرم میگه با نبات بدش هروقت سردیش کرد 

نگران نباش 

مشکلی پیش نمیاد 

فقط هر بار که میخوای عوضش کنی 

جای گرم عوضش کن. سردش نشه 

واینکه بعد از باز کردن یه تیکه دستمال کوچیک بنداز رو ناحیه تناسلیش تا جلوگیری کنه