2777
2789

خانواده همسرم شهرستانن دوماه پیش مااونجابودیم رابطمونم خوبه هیچ مشکلی نداریم بعدخواهرشوهرم اومدیه پارچه که حدود پنج شش  متر بودو من قبلا ازش خوشم میومدو داد ب من گفت داداش خیلی برام زحمت کششیده این هدیه براتو من از اونجا قراربود برم خونه مادرم دیگه ساکم جانداشت پارچرو اونجا گذاشتم که اون یکی خواهرشوهرم اومدنی تهران بیاره بعد اورده اومدم الان متر کردم دیدم دومتره پارچه از روش برداشتن دلیلشو نمیدونم چطور بروشون بیارم درضمن خواهرشوهرم منو واقعادوست داره بعدم به خواهرخودش گفت اگه تو پارچرو بخوای با پولش میدم چون خیلی بهت مفتی وسایل دادم.اونم چیزی نگفت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم می گفتم پارچه که بهم دادی ۶ متر بود فکر کنم تا آوردن ۲ مترش تو راه آب رفته چون شده ۴ متر!!

اون که بهم پارچرو داده الان ایران نیس مطمئنم مادرشوهرم برداشته داده ب اون یکی خواهرشوهرم 

اون که بهم پارچرو داده الان ایران نیس مطمئنم مادرشوهرم برداشته داده ب اون یکی خواهرشوهرم 

خوب به مادرشوهرت بگو!!!

من باشم هیچوقت چیزی خونشون جا نمی زارم!!!  چه پررو هستن!!  ولی بگو اونجوری می گن احمق بود اصلا نفهمید!!!

خوب به مادرشوهرت بگو!!! من باشم هیچوقت چیزی خونشون جا نمی زارم!!!  چه پررو هستن!!  ولی بگ ...

اخه تاحالا تو روشون کنایه نزدم نمیدونم چطوربگم درضمن فوری ناراحت میشه از زیرش درمیاد ب شوهرم هنوزنگفتم شب میگم بنظرت پارچرو رفتنی ببرم بدم بهشون؟

خودش برنداشته 

نه اون یکی خواهرشوهرت ومیگم 

همسایه مادرشوهرم میگفت خیلی گشتم برات یه شال خریدم امیدوارم دوس داشته باشی شالتو کادو کردم نبودی دادم به مادر شوهرت ،😊

سه سال شده شال ناپدید شد گفتم شال مادرشوهرم گفت افتاد پشت کمد خواهر شوهرم گفت افتاده پشت دراور بعد عید پیدا میکنم برات 😐😐😐😐😐😐

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
نه اون یکی خواهرشوهرت ومیگم  همسایه مادرشوهرم میگفت خیلی گشتم برات یه شال خریدم امیدوارم دوس د ...

موندم چطور جرات میکنن خیلی تابلوعه پارچرو الان ب دردم نمیخوره میبرم بدم بقیشم یه مانتو بدوزه براخودش 

خوب به مادرشوهرت بگو!!! من باشم هیچوقت چیزی خونشون جا نمی زارم!!!  چه پررو هستن!!  ولی بگ ...

مجبورشدم چون مستقیم نیومدم خونه جا نداشتم تو ساک با بچه سخت بود اعتماد کردم که نباید میکردم 

اخه تاحالا تو روشون کنایه نزدم نمیدونم چطوربگم درضمن فوری ناراحت میشه از زیرش درمیاد ب شوهرم هنوزنگف ...

نه بهشون نده  اصلا!!!  ولی به شوهرت هم بگو!!  بزار اونم بدونه!!!  ولی بگو بهشون ناراحت بشن مگه تو آدم نیستی مگه ناراحتی تو مهم نیست!!! بحث پول نیست یه عده می خوان زرنگ بازی دربیارن!!  اگه خود مادرشوهرت بهت می گفت منم از پارچه خوشم امده طوری نیست دو مترش بردارم حتما با روی باز قبول می کردی و خوشحالم می شدی چون خود پارچه مهم نیست این رفتار زشتشونه که شما رو ناراحت کرده!!

موندم چطور جرات میکنن خیلی تابلوعه پارچرو الان ب دردم نمیخوره میبرم بدم بقیشم یه مانتو بدوزه براخودش ...

ببری بدی سنگین تری 

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
موندم چطور جرات میکنن خیلی تابلوعه پارچرو الان ب دردم نمیخوره میبرم بدم بقیشم یه مانتو بدوزه براخودش ...

اتفاقا بهش نده چون با اون پارچه ای که دستشه الان مشکل داره که چی بدوزه تا تو متوجه نشی از سر پارچه اش برداشته!!! حس یه دزد داره که باید کالا دزدی مخفیانه استفاده کنه!! اگه بهش بدی کلا خیالش راحت کردی!!!

نه بهشون نده  اصلا!!!  ولی به شوهرت هم بگو!!  بزار اونم بدونه!!!  ولی بگو بهشون ...

اره دقیقا اگه میخواست میدادم اول ب شوهرم میگم اونم بدونه بعد به خودش مادر شوهرم میگم پارچم پنج متربود الان دومتره مطمئنم پشت تلفن خودشو میزنه ب گریه که یعنی من دزدم