2777
2789

سلام ما پس از 8 سال ناباروری با سه آی یو آی منفی ویک میکروانجکشن منفی رفتیم دکتر طب سنتی به ما کلی دارو داد هم به من هم به شوهرم به شوهرم منضج سه گانه داد به من منضج دوگانه که فکر کنم توش ریشه رازیانه وریشه گیاهای دیگه هم هست بنظرتون با وجود فیبروکیستیک سینه مشکلی نداره مصرف بشه بهشون گفتم فیبروکیستیک دارم ولی فقط دوتا روغن سرو وبابونه دادن گفتن استفاده کن چیکار کنم دودل هستن؟والان تو زمان اقدام تخمکگذاری هستم مشکلی نداره اگه بخوام حامله بشم؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

عزیزم من رفتم دوره اول کلی بهم دارو داد وقتی خوردم اصلا خونریزیم قطع نمیشد البته من سابقه کیستم داشتم ولی چون کارشونو قبول دارم دور دومم رفتم که فقط یه پودر داد با عسل قاطی کنم .من مورد زیاد دیدم نتیجه گرفتن .ایشالله بحق فاطمه زهرا شمام قبل از عید نتیجه میگیری 

لطفا برای سلامتی  نی نیم یه صلوات بفرست 
عزیزم من رفتم دوره اول کلی بهم دارو داد وقتی خوردم اصلا خونریزیم قطع نمیشد البته من سابقه کیستم داشت ...

الهی آمین وهمچنین شما من فقط نگرانیم بخاطر فیبروکیستیکه ومصرف اون گیاهه که رازیانه داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی آمین وهمچنین شما من فقط نگرانیم بخاطر فیبروکیستیکه ومصرف اون گیاهه که رازیانه داره

عزیزم نظر منو میخوای حداقل با یک پزشک مشورت کن .همون طور که بهت گفتم انقد من دوره اول گرمیانه خوردم اصلا پریودی قط نمیشد .به نظر من بی گدار به آب نزن 

فقط اگر اوکی دادن حتماااااااااااااااااااااا مرتب مصرف کن خیلی بهتر از داروهای شیمایی و زود نتیجه میگیری ایشالله

عزیزم نظر منو میخوای حداقل با یک پزشک مشورت کن .همون طور که بهت گفتم انقد من دوره اول گرمیانه خوردم ...

دکترای زنان که اصلا طب سنتی قبول ندارن بهشون بگی میگن اصلا سمتش نرو

استارتر من خودم ناباروری داشتم و میخواستم ای وی اف کنم که قبلش فهمیدم خدا لطفش رو نصیبم کرده.من ۴ماه طب اسلامی انحام دادم...عرضم به حضورت داروهایی که بهت داده اصلن مناسب نیستن ما توی گروهمون مدیرمون خیلی استاده در این زمینه .و نباید رازیانه بخوری....پرولاکتینت میره بالا و کیستت بزرگ میشه...لطفن نخور ...

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
فقط اگر اوکی دادن حتماااااااااااااااااااااا مرتب مصرف کن خیلی بهتر از داروهای شیمایی و زود نتیجه میگ ...

با چه دکتر مشورت کنم بنظرت

استارتر من خودم ناباروری داشتم و میخواستم ای وی اف کنم که قبلش فهمیدم خدا لطفش رو نصیبم کرده.من ۴ماه ...

وقعا کلیم پول بابتش دادم آخه برای 15 روزه فقط گفتم لین 15 روزو مصرف کنم دیگه مصرف نکنم

عزیزم من رفتم دوره اول کلی بهم دارو داد وقتی خوردم اصلا خونریزیم قطع نمیشد البته من سابقه کیستم داشت ...

عزيزم ميشه بگي کدوم دکتر رفتي من هم برم شايد نتيجه بگيرم

ممنون 

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 
عزیزدلم این اتفاقا رو به فال نیک بگیر شاید خدای مهربون میخاد شما طبیعی نینی دار بشین و حتما هم همینج ...

انشأالله همینطوره که شما می گید ولی نمی دونم دودل شدم تو مصرفش 

وقعا کلیم پول بابتش دادم آخه برای 15 روزه فقط گفتم لین 15 روزو مصرف کنم دیگه مصرف نکنم

به اسم طب سنتی قرار نیس همه چی خورده بشه.درمان درستی اصلن بهت نداده.اگه دوست داشتی بهت میگم چکار کن کاملن بی ضرر و بی خطر...

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
استارتر من خودم ناباروری داشتم و میخواستم ای وی اف کنم که قبلش فهمیدم خدا لطفش رو نصیبم کرده.من ۴ماه ...

فقط رازیانه نیستا چندتا گیاه باهم مخلوطه

به اسم طب سنتی قرار نیس همه چی خورده بشه.درمان درستی اصلن بهت نداده.اگه دوست داشتی بهت میگم چکار کن ...

چیکار کنم ؟؟؟