2777
2789

باید بهشون ازادی عمل بدی 

بزاری هر کاری دوست دارن علی الخصوص برای خانواده شون انجام بدن

همسرم بعد از یک هفته از سفر که رفته بود پیش مادرش (با برادراش رفته بود) برگشته 

میدونم این مدت خیلی هزینه ها کرده براشون 

برخلاف گذشته که امار میگرفتم و یا حساسیتی روی خرج کردناش داشتم هیچی نگفتم هیچ عکس العملی نشون ندادم هیچ سوال و جوابی نکردم

انقدر مهربون و شاد و خوشحاله

انگار فقط از دنیا همینو میخواد

اینکه زنش فقط باهاش مهربون باشه و بگه و بخنده و هیچ اعتراض و دخالتی نکنه

به حرف مشاوره  رسیدم:

کنترلش نکن

تو مسایل مالیش دخالت نکن

عیب نداره بزار سرش کلاه بزارن 🥴

بزار ازش سو استفاده کنن 🥴

خودش عاقله و بالغ 

اگر برای تو کم نمیزاره بقیه شو فاکتور بگیر

ارامش تو و زندگیت از هر چیزی مهم تره 

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نتیجه حرف مشاور فقط بهش سرویس بده .همه اینایی که گفتی تا یه حدی نرماله

نه گفته اگ برات کم نمیزاره بیخیال بقیه کاراش باش و دخالت نکن ، همین

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

مشاور گفته تو مسایل مالی دخالت نکن؟مگه شریک زندگی هم نیستیم.مشاور حرف بیخود زده.اینکه فقط با تایید همسرمون با ما مهربون باشه به چه دردی میخوره

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
نه گفته اگ برات کم نمیزاره بیخیال بقیه کاراش باش و دخالت نکن ، همین

زندگی مشترک یسری تصمیمات کارها مشترک موافق این نیستم مثل یه ناظم با چوب بالاسرش بمونه ولی چون کم نمیذاره هرکاری خواست انجام بده درست نیست  

زندگی مشترک یسری تصمیمات کارها مشترک موافق این نیستم مثل یه ناظم با چوب بالاسرش بمونه ولی چون کم نمی ...

دیگه بی خیال شدم

زندگی مشترک یسری تصمیمات کارها مشترک موافق این نیستم مثل یه ناظم با چوب بالاسرش بمونه ولی چون کم نمی ...

بنظرم ی مرد بالغ ی مقدار عزت نفس و غرور داره که با دخالت زیاد همسرش ممکنه آسیب ببینه و برنجه.

پول خودشه همسرش رو تامین کرد میتونه بقیه شو بریزه تو‌ جوب، همسرش هم اگ خیلی هنرمنده،شاغل باشه ب پول خودش برسه

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

اگه اینجوری روانت اروم‌تر همین روش ادامه بده

گاهی خیلی تو فکر میرم از اینکه این روند بهم تحمیل شده 

ولی خسته شدم دیگه

نمیخوام خودمو از بین ببرم

پذیرفتم که شخصیت همسرم جوریه که دلش میخواد خودش رو برای دیگران قربانی کنه