2777
2789

اول صبحی😁❤ببینیم عکس نی نی شاد شیم

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡

اینم پسمل خودم سید الیاس زندگیمه💋❤

بخدا منم همین تاپیک زدم چرا کسی نیومد 

دیگه باهاتون قهرم 

دارم میرم اصلا اصرار نکنید فایده نداره 

من قهرم باهمه تون

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
اینم پسمل خودم سید الیاس زندگیمه💋❤

پسمل من که دوماه و پنج شش روزشه

خوب برو به سلامت😁😁😁😂😂😂

جاااان یکی منو داره صدا میکنه 

الان از اتاق فرمان گفتن یکی اون ته داره خودشو با بنزین اتیش میزنه 

تورو خدا به خودتون صدمه نزنید من راضی نیستم موندم بابا اصلا همین جا میشینم شما اصرار میکنید 

💺خوب شد 

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔