2777
2789
عنوان

حال خوب

247 بازدید | 51 پست

بیاین هرچی حال خوب داریم منتقل کنیم ..

من حوصلم سر رفته😟 

عکس ، جوک ، متن خوب و انگیزشی ، هرچییی دارین بفرستین منم میفرستم 

رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍                     عاشقتونم 😝💃🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلیون دوسیب تنهایی با آهنگ نبار بارون امین رستمی یهوییی

😊

رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍                     عاشقتونم 😝💃🌈
تا خدا هست به خلقش چه نیاز میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم

👍

زنگ زدم به مامانم میگم:مامان مهمون اومده چیکار کنم؟؟؟؟

میگه:برو تو کمد دیواری یه جعبه هست ، روش نوشته رادیوی اقا جون!  

مودم توی اونه، ،وصلش کن رمزشم اسم بچه آخری همسایه بالاییه ، مهمونارو سر گرم بشن تا من خودمو برسونم!!

و همچنان رفیق بی کلک مادر!☺️😂😂

اسی جون این قشنگه بزنم رو ساق پام؟

عالیه عزیزم😍