2777
2789
عنوان

حال خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 51 پست
ب نظرم آسونه..بیشتر شیرینه.

آهان.. 

زرنگی؟

رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍                     عاشقتونم 😝💃🌈

من میخوام وکالت بخونم ولی میترسم از پیش برنیام چون خیلی زرنگ نیستم

رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍                     عاشقتونم 😝💃🌈

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آهان..  زرنگی؟

نمیدونم...ولی عاشق درس خوندن و کتابم.

شرایطشو نداشتم وگرن تا حالا ارشد و گرفته بودم و مشغول بودم واسه دکتری.

میشه برای شادی روح 😔مامانم و آبجیم😔.                    صلوات بفرستین؟..😔😔😔.                                          ممنونم🙏🙏❤
من میخوام وکالت بخونم ولی میترسم از پیش برنیام چون خیلی زرنگ نیستم

گلم،رشته دانشگاهی هیچ ربطی ب زرنگی نداره.

فقط باید علاقه و انگیزه و هدف داشته باشی.

میشه برای شادی روح 😔مامانم و آبجیم😔.                    صلوات بفرستین؟..😔😔😔.                                          ممنونم🙏🙏❤
گلم،رشته دانشگاهی هیچ ربطی ب زرنگی نداره. فقط باید علاقه و انگیزه و هدف داشته باشی.

آخه حقوق رو میگن سخته و دایم باید مرور کنی

آخه حقوق رو میگن سخته و دایم باید مرور کنی

اگ حفظیاتت خوب باشه طوری نیس..کتاباش یکم سنگینه.