2777
2789
عنوان

خبر بارداری...

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 41 پست
عزیزم ان شاالله❤

🌹🌹🌹

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشت تلفن دوست نداشتم به مامانم بگم تازه عروسم بودم باورم نمیشد ( آخه خدا خواسته بود دخترم) به جاری ...

من اولین نفری ک ازخانواده شوهرم بهش میگم جاریمه مثل خواهرای خودم دوستش دارم

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 
حقیقتش مامان نسدم ولی یه دوتا جوجه میخوام واقعا نیاز دارم😘💓💓😍

ایشالا مامان میشی بزودی زود منم میخوام اقدام کنم اما الان میترسم با وجود این ویروسه 

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 
ایشالا مامان میشی بزودی زود منم میخوام اقدام کنم اما الان میترسم با وجود این ویروسه 

کاری نمیشه کرد اتفاقیه افتاده

من اقدامم ببینم چیمیشه 

سابقه دوقلوزایی داریم

دوقلو زاییم ب مادر بستگی دارع

شاید دوقلو داشته باسمدعالی میشه😍😍😍😂😘

کاری نمیشه کرد اتفاقیه افتاده من اقدامم ببینم چیمیشه  سابقه دوقلوزایی داریم دوقلو زاییم ب ما ...

من دوقلو دوست دارم اما اولین تجربه دوقلو باشه سخته منک دیوانه میشم دوتا بچه باهم گریه کنن وای😂😂😂😂

من دوقلو دوست دارم اما اولین تجربه دوقلو باشه سخته منک دیوانه میشم دوتا بچه باهم گریه کنن وای😂😂😂� ...

قبلنا مامانم میگف خیلی شر بودم مادرشوهرمم میگه شر و پررو و گستاخ و قلدور بودم😂😡😂

میگه مادرشوهرم خداکنه بچهات عین خودت بشن 😂😂😂😂😂😂w

قبلنا مامانم میگف خیلی شر بودم مادرشوهرمم میگه شر و پررو و گستاخ و قلدور بودم😂😡😂 میگه مادرشوهرم ...

هم من هم شوهرم جفتمون بچگیامون جَنَس بودیم مخصوصا خودم خیلی لوسم بودم ته تغاریم هستم دیگ افتضاح

هم من هم شوهرم جفتمون بچگیامون جَنَس بودیم مخصوصا خودم خیلی لوسم بودم ته تغاریم هستم دیگ افتضاح

من لوس نبودم تهتقاریم ولی دوران مدرسه مبصر تخته پاک میکرد مینوشت حسینی کلا نگاه نمیکرد منو مینوست😐😂😂

رومیزا راه میرفتم داغون بودم😂😂😂