2777
2789
عنوان

خبر بارداری...

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم بعدش شوهرم 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
گفت زوده .من کمرم زیر قسطا شکسته تو حامله شدی😐ی جوری گفت انگار همسایه حاملم کرده

سقط کردیش؟؟کاش میذاشین بیاد ماهم هیچی نداشتیم ولی بخدا تا حامله شدم انقد قشنگ همچی برامون درست شد ک همه انگشت ب دهن موندن

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
همسرم خواب بود بیدارش کردم گفتم بهش همینجوری منگ نگام میکرد بعد بغلم کرد و خوابوندم گفت بخاب خواب د ...

خخخخخخ جالب

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
سقط کردیش؟؟کاش میذاشین بیاد ماهم هیچی نداشتیم ولی بخدا تا حامله شدم انقد قشنگ همچی برامون درست شد ک ...

اره تیرماه امسال .اگه خدا بخواد قراره بعد عید اقدام کنیم

برای شادی روح بابای خوبم لطفن صلوات😭

منکه خودتم قاعدتا بغیر از همسرم اول ب مامانم و خواهرام میگم

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 

اول به شوهرم واای که چقد خوشحال شدیم یه روز مونده بود سال تحویلی.چقد دونفری گریه کردیم  همه جا هم پخش کردیم فامیل و دوست و... ولی سقط شد دنیا رو سرم خراب شد خیلی افسرده شدم بعد یک سالش دوباره اقدام و دکتر بازم به شوهرم گفتم ایندفعه امید داشتم که واسمون بمونه کلی استراحت و رعایت و...ولی بازم سقط،شد.

الانم باردارم دعا کنید خوب پیش بره تقریبا یک ماه و خورده ای مونده دعا کنید زایمان زودرس نگیرم و سلامت بغلش کنم

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون
اره تیرماه امسال .اگه خدا بخواد قراره بعد عید اقدام کنیم

ایشالا عزیزم 

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 
اول به شوهرم واای که چقد خوشحال شدیم یه روز مونده بود سال تحویلی.چقد دونفری گریه کردیم  همه جا ...

ای جونم عزیزم ایشالا  صحیح و سالم زایمان کنی و فرشته کوچولوت بغلت باشه

اول جاریم بعد مامانم همسرمم که خودش باهام بود 

چرا اول جاریت بعد مامانت🤔🤔🤔

ای جونم عزیزم ایشالا  صحیح و سالم زایمان کنی و فرشته کوچولوت بغلت باشه

ممنون

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون