2777
2789

✨﷽✨

*🔴 دلیل خواندن نمازهای یومیه از زبان پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله)*

✅ نمازصبح: صبح آغاز فعالیت شیطان است هرکه در آن ساعت نماز بگذارد و خود را در معرض نسیم الهی قرار دهد از شر شیطان در امان می ماند.

‌✅ نمازظهر: ظهر، همه عالم تسبیح خدا می گویند، زشت است که امت من تسبیح خدانگوید. و نیز ظهر وقت به جهنم رفتن جهنمیان است لذا هر که دراین ساعت مشغول عبادت شود از جهنم بیمه میشود.

✅ نمازعصر: عصر زمان خطای آدم و حواست و ما ملزم شدیم در این ساعت نماز بخوانیم و بگوییم ما تابع دستور خداییم.

✅ نماز مغرب: مغرب لحظه پذیرفته شدن توبه حضرت آدم است و ما همه به شکرانه آن نماز می خوانیم.

✅ نماز عشا: خداوند متعال نماز عشا را برای روشنایی و راحتی قبر امتم قرارداد.

*📚علل الشرایع شیخ صدوق ص۳۳۷*

‌‌*❄️أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج❄*

••••✾❀🕊🍃🌺🍃🕊❀✾••••

🌴ble.im/gharare_mahdavi

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

بخونیدتااخرخیلی جالبه..

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشحالم که نماز خون شدم

❤منم خیلی نمازودوس دارم ارامش بخشع

اولین بار نماز صبح رو حضرت آدم نماز ظهر رو حضرت ابراهیم نماز عصر رو حضرت یونس نماز مغرب رو حضرت داوود ونماز عشا روپیامبر خواندند

رَبَنا هَب لَنا مِن اَزْواجِنا و ذُرّیّاتِنا قُرّة اَعْیُن وَجْعَلْنا لِلْمُتّقینَ اِماما
من نماز میخونم ولی میترسم صبح ها

چرا؟ چون آغاز فعالیت شیطانه؟

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

جالب بود  من نماز خونم اما مدتیه دقیقا سر وقت میخونم واقعا لذت بخشه...احساس خوبی دارم

اول وقت بخونی دیگه نمیتونی ترکش کنی...❤سعی کن ادامه بدی

من نماز میخونم ولی میترسم صبح ها

ولی من عاشق نمازصبحم بخون ترست میریزه

نه احساس میکنم یکنفر پشت سرمه

اها

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید