2777
2789
عنوان

🌹🌹دلیل خواندن نمازهای یومیه 🌹🌹جالبه..!

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 27 پست
نه احساس میکنم یکنفر پشت سرمه

وا نمازمیخونی بایدترست بریزه ها اگه حواست به نمازبره فقط لذت میبری ازش

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      
میخونما بعضی وقتها با ترس

اره خب برامنم پیش میادولی توجه نمیکنم

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسلام به ذات خود ندارد عيبي                   هرعيب ...

واقعااااحسنت دقیقااهمینه❤

نه احساس میکنم یکنفر پشت سرمه

منم همینم جوری نماز میخونم ک اینه بغل دستمه ینی روبرومه ولی یجور ک مستقیم نیس ...

نمیدونم چ حسیه 😔😔😔ی اقای مسنی یبار منو دید بددون اینک بپرسم گفت دختر جان طلسم شدی نمازت ترک نشه و موهاتو نامحرم نبینه مخصوصا موی پیشونی ...از وقتی فهنیدم یکی از نشانه های طلسم اینه حس ونی یکی باهاته خیلی ترسیدم 😔😔😔برام دعا کنید 

منم همینم جوری نماز میخونم ک اینه بغل دستمه ینی روبرومه ولی یجور ک مستقیم نیس ... نمیدونم چ حسیه 😔 ...

نه نترس یجانمازبخون که احساس خوبی داری اونجا... سعی کن زیارت عاشوراهم بخونی هرروزخیلی کمکت میکنه

شماهم بعد نمازتون تعقیبات هم میخونید ؟چه ذکر و دعاهاایی میگید؟

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

یه چیز جالب 

شیطان یه روز میاد پیشه انسان نماز صبح و ظهرو ... رو انسان نمیخونه به فردا شیطان دیگه نمیاد انسان میپرسه چرا نیومدی دیگه شیطان میگه من یکبار سجده نکردم به انسان این وصعشم شد وای به حال تو که توی روز هیچکدوم از نمازاتو نخوندی من با تو زیر یه سقف نمیمونم چون هرآن ممکنه سقف رو سرت بریزه و منم با تو زیر این سقف باشم

تسبیحات ایه الکرسی دعای فرج صلوات..وزیارت عاشورا..چله کساهم بگیرم میخونم 

یه چیز جالب  شیطان یه روز میاد پیشه انسان نماز صبح و ظهرو ... رو انسان نمیخونه به فردا شیطان د ...

اره واقعانمازخیلی مهمه خیلی اهمیت دارع...اولین چیزبعدازمرگ انسان سوال میشه نمازهست

واییی منم طلسم شدم باورکن سایه هم میبینم  چجوری باطلش کنیم؟

من نرفتم سراغ دعا نویس و...بخدا توکل کردم دعا کردم اگر واقعا چیزی هست خودش بی اثرش کنه صبح و شب سوره ناس و فلق رو میخونم ایه الکرسی در طول روز میخونم 

نمازمم سعی کردم بموقع باشه 

میگن سوره جن هر روز بخونی عالیه کوتاه هن هست سورش نهااایت پنج دقیقه زمان میخواد

من فعلا دارم روزی یک بار سوره واقعه میخونم چند روز دیگ اینو ختم میکنم و سوره جن رو شروع میکنم 

حدود یک ماه ادامه میدم و بعدش میرم سرکتاب بگیرم ببینم هنوزم طلسم هست یا نه ...

حتما ...

من بدون تعقیبات اصلا نماز بهم نمیچسبه تسبیح حضرت زهرا رو حتما میخونم دعای فرجم همینطور و...و....کتاب دعا رو ورمیدارم هرچی دستم اومد میخونم 

حتما ... من بدون تعقیبات اصلا نماز بهم نمیچسبه تسبیح حضرت زهرا رو حتما میخونم دعای فرجم همینطور و.. ...

احسنت,التماس دعا

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا