2777
2789

سلام من قراره بدم تهران واسه ترم جدید ...دو تا سوال دارم.

اول اینکه وضعیت خوابگاه چجوری؟   چیا با خودم ببرم؟ 

دوم اینکه تهرانیان عزیز اگه بخوام خونه اجاره کنم محدوده ولیعصر چقدر میشه حدودا؟ ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه عزیزم🌸

دانشگاه تهران قبول شدی ؟؟؟

برای شروع خونه نگیر فعلا تا یه کم به جو تهران و محیط آشنا بشی خوابگاه بگیر 

وسایل ضروری تو ببر بعدا دوباره برمیگردی خونه چیزایی که لازم داری تکمیل می کنی 

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤
واسه خوابگاه همه چیز ببر چیز درازم با خودت داشته باش

چیز دراز چیه ؟ 😐😐😐😐😐😐😐

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤

خوابگاه وسایل شخصیت

اگه کم میری خونه

اکثر لباساتو ببر کفش کیف مانتو و.....

صابون شامپو و چیزای این شکلی

وسایل شخصیت ارایشی و...

اتو سشورا ...

ظرف و...

فندک

پتو و بالشت و....

ی پتو مسافرتی ام ببر

ی زیر اندازم ببر

خودکار و....

چوب رختی

حتما چمدون،ببر ساک نبری

دیگه بزار نگا وسایلم کنم ببینم چی دارم😂

واسه همین هزینه را هم پرسیدم

عزیزم گرون درمیاد واست 

کدوم شهری الان ؟ 

کم کم ۵۰ رهن و یک الی ۲ تومن کرایه برای یه سوییت ۴۰ متری قدیمی ساز و در داغون باید بدی 

عزیزم امکانات خوابگاه ها بسته به دانشگاه متفاوته

اما در هر صورت شما باید وسایل شخصی همراه تون ببرید

برای جلوگیری از هزینه اضافی من پیشنهاد میکنم اول فقط یه سری وسیله ببرید بعدا کم و کسری را میبرید اینها را حتما ببرید:

ملافه برای روی تخت... بالش و پتو  

تشک بعضی ها دارن بعضی ها نه

بشفاب و قاشق و چاقو و لیوان و یه سفره کوچولو

نخ و سوزن

لگن برای شستن لباس (متوسط نه بزرگ ... هر چند بعضی جاها رختشوخانه داره اما بهتره که لباسهاتون را خودتون بشورید)

وسایل تون را از اول پخش و پلا نکنید که بعدا توی خوابگاه نمیتونید اختیار وسایلتون را داشته باشید

بازهم یادم بیاد میگم

من خوابگاه بودم2سال 

اول خواهرانه میگم مواظب  خودت باش اونم خیلی چون اونجا ممکنه واقعا  ازت سواستفاده بشه  فقط مواظب خودت باش 

دوم خوابگاه امنیتش عالبه 

سوم باید زرنگ باشی

تحمل داشته باشی  ودرکنار دوستای خوب   بهترین خاطره عمرت میشه 

و اما خونه خونه توی تهران خیلی سخته  خیلی باید خیلی مواظب  خودت باشی که اسیب نبینی   خیلی مهمه  

بایدخلاصه مواظب  ابروت باشی به بهونه ی مثبت و ... تحریک نشی شاید بگی مثبتی اما نیستم تا نری خوابگاهم نمیفهمی چی میگم  

برای خوابگاه سعی کن لباس ب اندازه ببری وسایل حمام ی قابلمه  تابه و...   خوراکی هم همه چی 

اگ تونستی برا حل مشکلم ی صلوات مهمونم می کنی❤