2777
2789

من وقتی پسرم حدودا سه ماهه بود دچار تبخال تناسلی شدم اما فقط همون یه بار بود دیگه برام اتفاق نیافتاده الان تو نت میخونم میبینم نوشته از راه جنسی آلوده انتقال پیدا میکنه

یعنی من همسرم بهم خیانت کرده؟

دارم دیونه میشم چیکار کنم نمیتونم ازش بپرسم الانم شش ساله از اون زمان میگذره

من تو زمان بارداری پسرم خیلی وضعیت جسمی بدی داشتم و مادرم منو برد پیش خودش و کل نه ماه شاید فقط چهار ماه پیش همسرم شبا بودم همسرم هم اصلا باهام رابطه جنسی برقرار نمیکرد اون موقع بعد از زایمانم هم خیلی خیلی اخلاقش بد شده بود ولی با این حال سمتم می اومد حالا نمیدونم چکار کنم یعنی امکان داره راه دیگه ای واسه انتقالش باشه

تو رو هرکی دوست دارین بهم جواب بدین مغزم کار نمیکنه

راه دیگه ای برای انتقالش نیست.

ولی الان یه سری میان اصرار اصرار که هست راه دیگه ای.

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی بی ربطه حرفتون 

بخاطر حدس و شک و تردید زندگیتونو خراب نکنید 

چون مام  توی نه ماه بارداری و شش هفته زائو بودنم رابطه نداشتیم چون همسرم میدید آذین میشم پس نخواست ناراحتی پیش بیاد برام 

تب خال تناسلی یه جور بیماری عفونی هست که شاید شما خودتون از جایی عفونت گرفتین 

خدایا شکرت که بعد اون همه آزار و اذیت دیدن منم به خوشبختی رسیدم🙏🙏خدایا شکرت که به من شکر کردن را آموختی🙏🙏خدایا شکرت به خاطر هدیه ای که به من دادی و در من معجزه کردی🙏🙏.  پسرم "علی"  تو نعمت و معجزه خدا برای من بودی و هستی چرا که خستگی و ملالت دردهامو،  آمدنت به وجودم از بین برد.... الحمدلله رب العالمین 🧚‍♂️🧚‍♂️😉😉🌸🌸

عزیزم راه های دیگه هم هست مثلا اپیلاسیون غیر اصولی، لیزر با سری مشترک، نشستن لبه استخری بدون لباس زیر زیر مائو در صورتی که قبلا شخصی که زگیل داشته اونجا نشسته باشه و راه دیگه دوچرخه ثابت در صورتی که شما شورت ورزشی کوتاه پوشیده باشید و کشاله ران شما با زین تماس پیدا کنه و زین آلوده باشه اینا رو من نمیگم تو مقاله علمی خوندم 

والا راه زیاده حتی از استخر رفتن هم آدم میگیره فقط درمان‌ش سخته

من یه هفته ای با کرم و یه قرص خوب شدم دیگه هم نگرفتم همون یه بار بود

استخر نمیرم چندشم میشه

مثلا چه راه هایی

من یه هفته ای با کرم و یه قرص خوب شدم دیگه هم نگرفتم همون یه بار بود استخر نمیرم چندشم میشه مثلا چ ...

اگه اینجوری درمان شدی زگیل و تبخال نیست ممکنه شوهرت استخر بره گاهی حساسیت به نوار بهداشتیه و... 

عزیزم خیلی بی ربطه حرفتون  بخاطر حدس و شک و تردید زندگیتونو خراب نکنید  چون مام  تو ...

خوب چه جوری هرچی مطلب خوندم همش میگه از راه آمیزش به خدا گریم بند نمییاد اعصابم ریخته بهم

الان هر روشی رو میگن هیچ کدوم اینا نبوده پس چیه