2777
2789

شما هم مترسین😭

من خیلی میترسم بعضیا میگن خیلی وحشتناکه ولی دوستم چن روز پیش زایمان کرد اونم مثل مرگ میترسید ولی بعد زایمانش میگفت خیلی راضی بودم اصلا فک نمیکردم انقد راحت باشه

چرا بعضیا انقد ادم رو میترسونن نمیتونن حداقل برای اینکه روحیه ما خراب نشه انقد ترس نندازن به دلمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نترس مطمئن باش از پسش برمیای ترس نداره گلم

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍

سلام من ک نمیترسم

مسخره اس ولی عاشق معاینه ام😐

دوس دارم هی برم معاینه از بچه ام بگه

بگه اومده تو لگن یا نه... باز شدم یا نه

و... 

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

فقط بسپار به خدا هر کس بس به شرایط خودش می گه نگران نباش دعای سمات بخون زایمانت راحت بشه اون لحظه که رفتی زایشگاه تنها چیزی که برات مهمه دیدن روی ماه کوچولوته 

وزن اولیه 104😛اغاز رژیم 7اردیبهشت 1400🥴خداروشکر بعد یک سال 30کیلو کاهش داشتم 💃💪اغاز سال دوم رژیم 😍💪وزن فعلی 76😎هدف اول 70،🙃🙃 هدف اخر 68 هر زمان شد  😊😎  من می تونم چون می دونم 😂 یه زمانی چاق بودم همه می گفتن اوف چقد چاق وزشتی 😡منم با ارامش می گفتم درشت مجلسیم دوست دارم اینطوری 😎الان لاغر شدم همونا می گن وای لاغر شدی از ریخت افتادی 😒بازم من می گم دوست دارم می خوام مانکن باشم 😎من برا دل خودم زندگی می کنم نه به فکر ادمای هزار رنگ اطرافم 💪💪💪😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

من پارسال زایمان کردم و زایمانم خیلی خوب بود خداروشکر 

اتفاقا شما که تصورت اینه تحمل دردت بالاتر می‌ره 

من چون فکر میکردم یه درد غیر قابل تصور داره همش منتظر همچین دردی بودم که دیدم تموم شد 😬

اگه کلا دختر قوی و با اراده ای هستی اصلا نترس دردش زیاده واقعا زیاده ولی قابل تحمله 

خوبیش اینه که به محض زایمان همه چییییز تموم میشه

بستن دکمه زیر گلو وقتی خوبه که جلوی رد شدن لقمه حرام رو بگیره

من باردارم و خیلی شجاعانه میخام طبیعی زایمان کنم

و اصلا هم نمیترسم

ماما همراه عالیه حتما بگیییر

ورزش ها رد انجام بدی عالی تر میشه

خصوصا نرم و گرم کردن پرینه

من اصلا دوس ندارم سز بشم

خانمی من بارداری سومم هست بازم طبیعی رو‌ترجیح میدم دوتا طبیعی بودم. زایمان طبیعی همه دردهات با تولد کنجدت تمام میشه عزیزم. 

ایشالله زایمان راحتی داشته باشی

خدایا هزار مرتبه شکرت   
من باردارم و خیلی شجاعانه میخام طبیعی زایمان کنم و اصلا هم نمیترسم ماما همراه عالیه حتما بگیییر و ...

آفرین تهرانید؟

ماماتون کیه؟

بستن دکمه زیر گلو وقتی خوبه که جلوی رد شدن لقمه حرام رو بگیره

وای من مادر شوهرم میگفت زایمان بی درد چیه اگه قرار بود زن درد نکشه اصلا خدا بهش نمیداد

ینی دلم میخاست خودمو خودشو اون وسط آتش بزنم 😂

منم بش گفتم خدا عقلم داده ک آدما راه های آسون تر رو خودشون پیدا کنن... والا

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍