دیگ براش مهم نیستم بودو نبودمم فرق نداره خدا میدونه چقدر عذاب میکشم خیلی دوسش دارم گفتنی هم همش بهونه مییاره یک سالو نمیمه باهمیم ولی خاطره زیادم نداریم که بگم بخاطر خاطراتمون ولم نمیکنه حتی تولدمو هم تبریک نگفت پارسالم نگفت یه شاخه گل هم بهم نداده تابحال فقط بگین چطوری فراموشش کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کات کن .تموم کن این رابطه رو که تهش هیچی نیس . اول بهش بگو و تموم کن خام حرفاش نشووووو.بعدخطت عوض کن .شمارشو پاک کن و بلاک کن .من 3سال با یه اشغال دوس بودم ولی ازاول خیانت کرد بعد 3سال فهمیدم خیلیییی وابستش بودم بعدازچشمم افتاد وخودم کات کردم .دوستیمون مجازی و تلفنی بود اماااا خیلی عذابم میداد و وابستش بودم . 😞😞 19سالته بخون برا کنکور بچسب به درس و دانشگاه . لطفا کات کن . سختیش یه هفته نهایت یماهه بعدعادی میشه نبودش برات .