2777
2789
عنوان

عشقم دیگ دوسم نداره همش بی محلی میکنه اصلا مهم نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1862 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیروز تولدم بود دریغ از ی تبریک یاکادو.بعدا بهش گله ک کردم گف فراموش کردم بخدا اصن تویادم نبوده.بعدگف هیچوقت چیزی رو زوری از کسی نخاه .فقط داشتم اتیش میگرفتم اشکم سرازیرشدخیلی دلمونسبت ب خودش سردکرد ب خودم لعنت میفرستادم ب این بخت بدم.اخرشبی اومد بغلم کرد گف ببخش اصن یادم نبوده چن روز پیش گفتم کادو برات گوشی بخرم ولی فراموش کردم باز.پارسال هم میگف فراموش کردم‌گفتم اره اینجوری راحتتری میگی فراموش کردم

اون یکی دیگ رو پیدا کرده واقعا خیلی تابلوعه ولی من خیبی ساده شبا اقاقم برام مثل قفسه میشینم به اسمون ...

آخ از دست ما زنا بابا چرا اینقدر ساده ای و پاک آخه اون عین خیالش نیست تو میشینی گریه میکنی ؟قوی باش دختر این وابستگی رو از خودتدور کن تا آروم شی

نه این مصداق از چاله به چاه افتادنه باید یه خورده فاصله بیفته تا استارتر استقلال عاطفیش برگرده و اشت ...

فک نکنم دیگ با کسی بتونم باشم مثلا میرم بیرون یکی یه حرفی میزنه که قبلا اون‌کلمه رو اون گفته مثل خنجر میخوره به قلبم

فک نکنم دیگ با کسی بتونم باشم مثلا میرم بیرون یکی یه حرفی میزنه که قبلا اون‌کلمه رو اون گفته مثل خنج ...

بخاطر اینکه دوران سوگ رو دارین پشت سر میزارین کم کم طبیعی میشه ولی هیچ وقت پاک نخواهد شد برای همون هرگز رابطه ی الکی دوم رو شروع نکنین بعد اینکه ازدواج کنین اگه همسرتون خوب باشه خود به خود همه چیز درست میشه 

هر چند سخته ولی صبر کنین و خودتون رو به کارای دیگه سرگرم کنین 

این چیزایی که گفتی ، همشون بهترین بهانه برای فراموش کردنه 😐😐

واقعا همینطوره ...به کاری ک علاقه داری با همون خودتو سر گرم کن بخدا ی روز میاد ک افسوس بخوری بگی چرا عمرمو پای همچین ادمی گذاشتم صبر کن سخته اما گذر زمان حالتو خوب میکنه فقط به کار های منفیش فکر کن تا خودتو اروم کنی 

الحمدُلله کما هوَ اهلُهُ