2777
2789

سلااام بچه ها تورو خدا اگه تجربه دارید بگید همسرتون از چه چیزی بیشتر خوشحال میشه نامزد من دو هفته دیگه تولدشه و واقعا من گیجم هنوز و نمیدونم براش چی بگیرم لطفاااا راهنمایی کنیید 😍

از این سویشرت های کلاه دار شیک پسرونه خوشگل 

لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع   

من ساعت،ادکلن،ست چرم،شلوار،پیراهن چیزاییه ک گرفتم ببین کدومش ب دردت میخوره😆😆ست چرمش رو از شگفتانه دیجی کالا گزفتم😆😆😆قیمتش خوب بود شوهرمم خیلی خوشش اومد

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمنم بهمن ماهیه همون اولایلش منک براش ی پیراهن و ی شلوار و ی کاپشن چرم خریدم

شامم براش قورمه سبزی درست کردم ک خیلی دوست داره و ژله بستی و شیرینی کیک نگرفتم براش تازشم کنترل تلویزیون رو دادم دست اون باشه اونشب😐😂

عین چی ذوق کرده بود شب تولدش

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜

دسبند چرم  اینا یه تیکه طلا هم دارن توشون .... 

اگه هزینش براتون مقدور نیست ساعت 

اگه هزینش مقدور نیست  کت اسپرت چرم 

ادکلن .... 

ست ورزشی .... 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...

افترشیو

شلوار

کفش

کراوات

کمربند

ساعت

دستبند چرم

چاپ عکس هاتون

الان که ولنتاینم نزدیکه بری بیرون کلی چیز باحالم هست

💜دانشجوی زبان انگلیسی هستم و مدتی در زمینه فشن دیزاینر کار کردم (فشن دیزاینر=آشنایی با انواع مدل های مانتو و شلوار و ست کردن)_عکاس هستم _سوال در خصوص هر کدوم داشتید بپرسید ازم_خیلی هم مهربونم💜نزدیک به سه سال خواننده ی خاموش بودم(تمامی درخواست های دوستی پذیرش میشوند)
من ساعت،ادکلن،ست چرم،شلوار،پیراهن چیزاییه ک گرفتم ببین کدومش ب دردت میخوره😆😆ست چرمش رو از شگفتانه ...

مرررسی عزیزم آره فکر خوبیه خدا کنه نامزد منم خوشش بیاد 😍

مرررسی اینا همشون عالی ان👍

فدات 

💜دانشجوی زبان انگلیسی هستم و مدتی در زمینه فشن دیزاینر کار کردم (فشن دیزاینر=آشنایی با انواع مدل های مانتو و شلوار و ست کردن)_عکاس هستم _سوال در خصوص هر کدوم داشتید بپرسید ازم_خیلی هم مهربونم💜نزدیک به سه سال خواننده ی خاموش بودم(تمامی درخواست های دوستی پذیرش میشوند)
شوهرمنم بهمن ماهیه همون اولایلش منک براش ی پیراهن و ی شلوار و ی کاپشن چرم خریدم شامم براش قورمه سبز ...

وااای به نظرم اینطوری خیلی خوبه منم دوس دارم روز تول طولانی بشه مثلا از صبونه تا آخر شب طول بکشه کلللی باحال باشه 😍😜

آره نامزد منم عاااشق ایناس ولی کنسول بازی خیلی گرونه 😖

به همین دلیل من فقط کادو تولد میخرم و سالگرد و مراسمای دیگه میگم من واست کنسول خریدم تولدت صحبتم نباشه😂😂😂

بستگی به روحیه و شخصیت نامزدتون داره ولی اینا به ذهنم رسید...

ست کراوات و دگمه سردست ...فوتبال دستی ... ست روان نویس و خود نویس ...( تلسکوپ   چون خودم دوست دارم ولی گرونه )

بلوز های مردونه شیک و خاص ... ادکلن و...