سلااام بچه ها تورو خدا اگه تجربه دارید بگید همسرتون از چه چیزی بیشتر خوشحال میشه نامزد من دو هفته دیگه تولدشه و واقعا من گیجم هنوز و نمیدونم براش چی بگیرم لطفاااا راهنمایی کنیید 😍
لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع
من ساعت،ادکلن،ست چرم،شلوار،پیراهن چیزاییه ک گرفتم ببین کدومش ب دردت میخوره😆😆ست چرمش رو از شگفتانه دیجی کالا گزفتم😆😆😆قیمتش خوب بود شوهرمم خیلی خوشش اومد
همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الان که ولنتاینم نزدیکه بری بیرون کلی چیز باحالم هست
💜دانشجوی زبان انگلیسی هستم و مدتی در زمینه فشن دیزاینر کار کردم (فشن دیزاینر=آشنایی با انواع مدل های مانتو و شلوار و ست کردن)_عکاس هستم _سوال در خصوص هر کدوم داشتید بپرسید ازم_خیلی هم مهربونم💜نزدیک به سه سال خواننده ی خاموش بودم(تمامی درخواست های دوستی پذیرش میشوند)
💜دانشجوی زبان انگلیسی هستم و مدتی در زمینه فشن دیزاینر کار کردم (فشن دیزاینر=آشنایی با انواع مدل های مانتو و شلوار و ست کردن)_عکاس هستم _سوال در خصوص هر کدوم داشتید بپرسید ازم_خیلی هم مهربونم💜نزدیک به سه سال خواننده ی خاموش بودم(تمامی درخواست های دوستی پذیرش میشوند)