2777
2789
عنوان

مریضی مادر

283 بازدید | 10 پست

تا وقتی سالم و سرپا هستی هم دختری هم عروسی هم همسری هم خواهری هم مادر اما وقتی مریض میشی فقط یه مادر مریض هستی که باید سینه خیز هم شده کارهای بچه هاتو انجام بدی و غذای خونت رو بپری

اگه مادر یه روزی مریض بشه چه کار باید کنه آخه ؟ 

من که الان به سرما خوردم فقط شاید دو سه روز درگیر باشم اما وای بحال اون مادری که مریضی شدیدتر داره 

تو رو‌خدا هوای همو داشته باشیم همه چیز فردای قیامت نیست شاید امتحان من و شما همین امروز باشه 

👌👌👌👌😢😢😢

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آفرین ایشالا تن همه مادرا سالم باشه ایشالا هیچ خونه ای توش مریض نباشه 

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

هیچ دردی تو دنیا بدتر ازین نیست که مادرت مریض بشه یا اذیت بشه یا هر اتفاقی واسش بیفته .... بدبخت میشی ....

ولی مامانم میگه  این واسه مامانا وقتیه که برای بچشون همچین چیزی پیش بیاد 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...
هیچ دردی تو دنیا بدتر ازین نیست که مادرت مریض بشه یا اذیت بشه یا هر اتفاقی واسش بیفته .... بدبخت میش ...

آفرین دقیقا همینطوره مادر میخواد درد و بلای عالم رو بکشه اما بچش مریض نشه 

آفرین دقیقا همینطوره مادر میخواد درد و بلای عالم رو بکشه اما بچش مریض نشه 

اره  همیشه سر این باهم بحث میکنیم که ادم کیو از همه بیشتر دوست داره  

من میگم مامانشو  🌹🌸 مامانم میگه بچشو ♥️😂😂😂

خدا مادرتونو حفظ کنه جواهرن بخدا جواهر 

🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹 خیلی ممنون 

بهترین دعا رو برام کردین 

خدا عزیزان شما رو هم حفظ کنه براتون 👌🌸🌹