2777
2789
عنوان

چقدر پول دارید برای خرید عید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13609 بازدید | 315 پست
منم شوهرم گفته عیدی که بدن  یه تومنه میدمش به تو هر چی لازم داری بگیر مانتو  شلوار شال ...

وای وسایل خونه نگو که کلی چیزمیز میخوام  

لبخند خدا یعنـــــی همین بازشدن پلـــــک های هر روزت...!  

مانتو پارچه گرفتم ۳۵

شلوار ۶۰ 

کفش ۸۵

کیف  دارم

روسری مادرشوهرم برا عیدی میخره برام

بلوز پسرم ۳۰

شلوار ۴۵

یه پاپوش میخواد 

یع دست لباس خونگی دوختم و یه دست هم مادرم برا عیدیش گرفته

شلوار شوهرم ۸۰

بلوز ۴۰

با ۳۰۰ جمع شد فکر کنم🤔🤔🤔

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱ تومن کافیه استارتر 

انقدر سخت نگیر 

مانتو بزار ۳۰۰ بشه کیف ۱۵۰ کفش ۲۰۰ 

شلوار ۲۰۰ شال  ۱۰۰ 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
من نامزدم گفت یه شب میریم همه با هم لباس بخر(چون امسال من قول دادم برای مامان نامزدم و مامان و بابام ...

بغضی مردا خیلی خوش سلیقه هستن ...من همیشه واسه بابام خودم پیراهن میخرم 😍😍

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ببخشید  میخوای هواپیما  بخری؟

جدا از شو خی اگر بخای جنس خوب بخری یه تومنم کمه فقط لوازم ارایش ست کاملش بالای 5 تومن درمیاد کیف و کفش چرم مشهد بخری ستش میشه دو تومن مانتو رو هم 2 تومن حساب کن روسری هم 200 تومن میبینی که بازم کمه 

البته خود من همه چی معمولی میخرم با 500 تومنم سر و ته خریدای خودم جمعه 

هر کی با ما مشکل داره 🙋 مشکل گشا ابلفضل 😂🤣

من اگه خرید کنم همه چی هم بخرم برا خودم و دوتابچه ها و باباشون میشه ۱ تومن .یک و صد فوقش

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
ن بابا ... من اهل طلا نیستم... ب قول شوهرم اگه من نبودم همین طلاهاتم میفروختی..... میخوام موهام کرات ...

کار شوهرت چیه؟

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
ن بابا ... من اهل طلا نیستم... ب قول شوهرم اگه من نبودم همین طلاهاتم میفروختی..... میخوام موهام کرات ...

واقعا مگه جنگه🥴🤷‍♀️🤷‍♀️

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

وای دست رو دلم نزار.... من حساب کردم ده میلیونم بده کمه... دیشب ب شوهرم گفتم واسه عیدم ی ده تا بده ب ...

وامگه میخای چی بخری😐

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

سلام،به نظر من اصلا مهم نیست،کلا ما عیدها نیستیم و بیشتر سفریم،امسال کلا حوصله ندارم،با وضعیت جامعه وبیماریها ومشکلات مردم انگار واسه آدم حالی نمی مونه من بیشتر خریدهام اینترنتی می کنم که فعلا حوصله ی اونم نیست