2777
2789
عنوان

چقدر پول دارید برای خرید عید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13609 بازدید | 315 پست

من شوهرم گفته یه تومن میده برا خودم و یچع هام بعد من یه لباس بیرون قیمت کردم برا دخترم کلا دو وجب بود 400 هزار تومن گفتم پولت مال خودت من نمیخام چون میدونم اگر یه تومن بده مابقی رو باید از جیب خودم بزارم پس در نتیجه هر چی خاست خودش بخره نخاستم با لباس کهنه هامون میریم ابروی خودش میره به من چه

هر کی با ما مشکل داره 🙋 مشکل گشا ابلفضل 😂🤣

منه بیچاره رو چی میگی رفتم ب سلیقه ی اقا سیصد تومن عینک خریدم شیشه زدم چون با شیشه های فرم خوب ندیدم ب سلیقه نامزد اعتماد کردم و خرید کردم ولی وقتی پوشیدمش و خودمو دیدم یک پیر زن وحشتناک دید م 😢 اینقدر از سلیقش عصبی شدم که همونجا عینک در اوردم خوردش کردم احمق

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دست رو دلم نزار.... من حساب کردم ده میلیونم بده کمه... دیشب ب شوهرم گفتم واسه عیدم ی ده تا بده ب ...

ببخشید 

میخوای هواپیما  بخری؟ 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
من فعلا یه تومن داده لباس و کفش بچه ها رو گرفتم پارچه مانتوییم‌واسه خودم گرفتم بقیش همه مونده

خوبههه دگ

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی

من نامزدم گفت یه شب میریم همه با هم لباس بخر(چون امسال من قول دادم برای مامان نامزدم و مامان و بابام و داداشم خودم خرید کنم )

یک شب دیگه خودمون دوتا میریم تو به سلیقه خودت برام لباس بخر منم به سلیقه خودم برات لباس میخرم 

حالا ببینم چی میخواد بخره😂😂😂

مسافرت با هیییییچ قابل معاوضه نیست خداییش برو مسافرت حالشو ببر منم فک نکنم چیزی بخرم

اره حداقل بعد دوسال بریم یه جا بگردیم لباس اینا هم بعد عیدم میشه خرید 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یه تومن که خسلی خوبه. من پول نمیگیرم با خودش میرم خرید. کیفمو خریدم 60 تومن، کتونی هم خریدم 100 تومن،یه مانتو بارداری هم خریدم 110 تومن، یه مانتو جلوباز هم قیمت کردم 260 تومن میخوام بخرم. بقیه خرده ریزا هم نهایتا میشه سیصد تومن. به یه تومن نمیرسه کلا

واقعا یه تومن کمه من دو تا پارچه گرفتم 190 تومن خودم دوختم کیف و کفشمم شد 120 تومن روسری هم مادر شوهر واسم گرفت 😐

چطوری دلتون میاداز جنی که شب تا صبح عاشقانه نگاتون میکنه بترسید  

خجالت میکشم پول بگیرم والا

ماه پیش ۱و نیم پول دندون پزشکی شد برام،نزدیک ۳۰تومن بدهی داریم خونه ساختیم پول کابینتا مونده

۵۰۰تومن هفته ی پیش داد به اسکوتر برا بچه ها و لوستر اشپزخونه و سشوار

۲۵۰۰قسط باید بدیم این ماه

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
دقیقا چی میخوای بخری طلا؟🙄

ن بابا ... من اهل طلا نیستم... ب قول شوهرم اگه من نبودم همین طلاهاتم میفروختی..... میخوام موهام کراتینه کنم ی تومن.. رنگ و های لایت کنم ۷۰۰.۸۰۰.. مانتو بخرم ۵۰۰ لباس خونگی لباس زیر ..کیف و کفش .شال و روسری.‌‌ وسایل ارایش اونم همش مارک میگیرم.. پوستم ی فرشینال کنم...ساعتمو عوض کنم.... لبامو رز لب داعم کنم‌... ناخن کاشت کنم‌‌. .. ب نظرت بیشتر نمیشه؟ خب میشه😔🙄

الان نگین چ خبره مگه جنگه.....