2777
2789
عنوان

چقدر پول دارید برای خرید عید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13609 بازدید | 315 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه خواهرم اونجاس... خیابون ادهم

من خیابان شریف زاده ام😂😂😍😍😍 

ژوووون  خوشوقتم❤❤❤❤❤

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
منم....... 😍😍😍 چند سالته؟ 

۲۷ : )

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
منظور من این بود که ارگان های خوبه دولتی هم زیاد نمیدن 

چرا عزیزم نفت و ملی حفاری و فولاد بهداشت و بیمه واقعا حقوقاشون بالاس.. البته بسته ب مدرک و بیشتر از همه سابقه کار داره..... 

خب چون شاید الان درامدش زیاد بالا نیس مجبوره مراعات کنه..... کلا مردا نسبت ب زنا اقتصادی ترن.... شوه ...

آره دقیقا خیلی مراعات میکنه😂😂😂تیکه ی آخرو خوب اومدی😂😂😂

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

منم به شوهرم گفتم طلا میخوام 😁دیشب گفت باید قید مسافرت رو بزنی واسه اولین بار زبون در اوردم براش ک تو اصلا نمیزاری طلا بخرم و مسافرت چه ربطی به طلا داره 😂😂😂کلا پشیمون شد از حرف زدنش 

اخرش 
آون که آره ولی بچه ها مریض شدن مجبوری خونه نشین شدم همه خریدام مونده واسه خونه تکونیم زوده هنوز دوبا ...

حرص نخور

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
وای وسایل خونه نگو که کلی چیزمیز میخوام    

منم خیلی چیزا لازم دارم ولی پول نیست

بعضی وقتهابرای خوب شدن حالت ...نباید سمت آدما بری ! گزینه های امن تر ومطمئن تری هم هست...بارون ، هوا ، موسیقی ، قهوه ..........