2777
2789
عنوان

چقدر پول دارید برای خرید عید؟

13601 بازدید | 315 پست

سلام

خانوما همسرتون چقدر پول میده بهتون برای خرید عید؟چیا میخواید بخرید؟

من همسرم گفته یه تومن میده ولی هرچی حساب کتاب میکنم میبینم کم میارم  علاوه بر لباس باید عینکم رو هم عوض کنم

همه چی هم باید بخرم چون هیچی ندارم،امسال بخاطر بدهی که داشتیم هیچ لباسی نخریدم

لبخند خدا یعنـــــی همین بازشدن پلـــــک های هر روزت...!  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی همش رفت واسه رهن واجاره خونه

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

منتظریم پونصد تومنه شوهرمو بدن بریم برا پسرم لباس بخریم خودمونم ک هیچ

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

فقط بالاي پنج شش تومن دندونهام خرج داره واسه لباس غكر نكنم بيشتر از دو تومن بتونم خريد كنم اونم نه لباس عيد واسه پالتو و بوت و يه اورال

زهره خانومي ام با سابقه تركيدن هاي متوالي

من هرسال عزا میگیرم. مدلم اینطوریه که یک لباس رو بارها میپوشم و خوب نگه میدارم و اصلا دوست ندارم چیز اضافه بخرم ولی شوهرم گیر میده که باید بگیری. هر سال عید وسایل غیر ضروری زیادی اضافه میشه. مغازه های شلوغ لباس های قیمت دولا پهنا اه