2777
2789

منم با شوهرم دوام شد الان کل کابینت هارو ریختم بیرون شستم 😆😆😆

تا وسط پذیرایی چیدم ابش بره

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم از بدن درد میمیرم  فکر کنم کرونا گرفتم

نه بابا 

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍
منم با شوهرم دوام شد الان کل کابینت هارو ریختم بیرون شستم 😆😆😆 تا وسط پذیرایی چیدم ابش بره

😂😂😂😂😂😂

تیکر ب امید بارداری میشه دعا کنین زودتر مامان بشم 😔 🙏
منم دعوا می‌کنیم اینجوری میشم الانم بدجور دعوامون شد  چن روز غذا درس نمیکنم چون نمیخوره اصلا ا ...

منم همینطور، پاشید یک سر برین خونه مادراتون شماهایی که خونه مادرتون تو شهر خودتونه؛ من که ۱۲ ساعت باهاشون فاصله دارم😐

خوشبخالت😁 افرین

چیکار کنم ولش کن بابا دیشب تا صب اشک ریختم تاپیک اخرم رو بخون صب گفتم دررررک کو. نه لقش پاشدم اهنگ گذاشتم همه چیو دارم میسابم ی ذره استراحت کنم برم سره کارم

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
نه بابا 

به خدا تنگی نفس دارم بدن درد سوزش و درد نای و قفسه سینه سرف های خشک 

از شوهرم گرفتم اون یک هفتس مریضه الان ببخشید اسهال هم هست بالا هم میاره قراره امشب بریم دکتر 

خدایا شکرت...   
چیکار کنم ولش کن بابا دیشب تا صب اشک ریختم تاپیک اخرم رو بخون صب گفتم دررررک کو. نه لقش پاشدم اهنگ گ ...

خوندم فدای سرت، مردا همه شون اینطورین خبر از قیمت ها و بازار ندارن انگار.خوب کاری کردی آفرین بهت انگیزه تو از دست ندادی