2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهر بی دعوت یا با دعوت

301 بازدید | 32 پست

یکساله اومدم سر خونم اصلا دوست ندارم بدون دعوت برم چون صمیمی نیستم 

منظورم از دعوت تدارک دیدن نیست دوست دارم بگن بعد برم مامانمم اکثرا میگه بعد میرم یا بخوام برم از قبل بهش میگم ولی روم نمیشه به اونا بگم غذا بذارید من بیام شوهرمم منتظر منه اصلا راحت نیستم با این قضیه

و اینم بگم که اونا هر هفته توقع دارن که سر بزنیم و سر این موضوع خانوادش خیلی بحث میکنن یا میگن چرا نمیای یا میگن چرا زنگ نمیزنی از مادرشوهرمم زیاد دل خوشی ندارم دوست ندارم رفت امد زیاد شه چون رفت امد ارتباط زیاد صمیمت میاره و این اصلا خوب نیست پاشو خوردم قبلا

من خونه مادرشوهرم با دعوت میرم با اینکه توی یه ساختمونیم 

ولی خونه مامانم هر وقت که تونستم گاهی هرروز گاهی هم بعد یک هفته

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفتگی یک ساعت برو سرکار برن با همسرت

برا غذا فقط با دعوت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
من خونه مادرشوهرم با دعوت میرم با اینکه توی یه ساختمونیم ولی خونه مامانم هر وقت که تونستم گاهی هرروز ...

از نظر منم باید دعوت کنن چون برای عروس سخته راحت نیست

آخه بستگی به روابطتون داره.ما هیچ کدومو با دعوت نمیریم.زنگ میزنیم .یا با بقیه هماهنگ میکنیم،همه باهم میریم.من راهم دوره.بقیه جاری هام معمولا جمعه ها میرن و معمولا پدر و مادرا دوست دارن بهشون سر بزنید

ظهری شوهرم گفت شب بریم به مادرم سر بزنیم؟ گفتم بریم.

زیاد سخت نمیگیرم بنظرم لازم نیست مادرا حتما دعوت کنن

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

منم مثل شما با دعوت 

روم نمیشه خودم بگم ما میایم 

همش فکر میکنم شاید شرایط نداشته باشن

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍