این همه پیجای گلدوزی همه خرید میکنن یه انگستر و گردنبندو میده ۸۵ درصورتی که شاید ۳۰ پا خودش در اومده چقدم میخرن بعد منی که قبمتام مناسبه همونو میدم ۶۰ کسی نمیخره واقعا دلم گرفته همه جیز به شانسه من تو این کارم شانس نداشتم 😢هرکی میاد تو فامیل فقط میخاد مفتی یه جیزی بدوزم براش خب منم شوهرم کارگره و یه بچه کوچیک دارم یعنی حمایت کردن یه زن اینجوریه
من یک زنم از جنس شما همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
اين كارا تخصص ميخواد بايد ياذ بكيري خود كسب و كار اينترنتي يك روانشناسي پيچيدس
چه تخصصی عزیزم مهم هنر گلدوزیه که من دارم باقیش پوله باید برا یه استوری ۱۰۰هزارتومن پول تبلیغ بدم خب اگه این صدتومنا را داشتم که اصلا پیج نمیزدم یه کارگر از صبح تاشب روزی ۷۰ میگیره پس یکی مث ما که میخان دو ریال با زحمتشون در بیارن برا بچشون چیکار کنن باید حتما راه بیفتی تو خیابون و بشینی زیر پای مردا تا پول در بیاری چرا ایقد به یه زن دید بدی دارن واقها
من یک زنم از جنس شما همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
چه تخصصی عزیزم مهم هنر گلدوزیه که من دارم باقیش پوله باید برا یه استوری ۱۰۰هزارتومن پول تبلیغ بدم خب ...
عزيزم كسب و كار اينترنتي راه و روش خودشو داره
مجبوري ب تبليغ كردن
با ٢٢فالوور پيجتم قفل كردي خب!چطور كاراتو ببينن وقتي هم دنبال كننده نداري هم پيجت قفله😐
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
این فامیلا که سوار گردن آدم میشن وهمه چی مفت میخوان خیلی رو مخن بابام تولیدی داشت فامیلا میومدن واسه ...
باور کن یه استوری میگه ۱۰۰ هزار تومن اخه من اگه داشتم اون صدتومنو که دیگه نمیومدم این کارو بکنم