2777
2789

بچه ها راهش بی محلی نیست 

یه راه دیگه بگید

مشکل از چیزای ریشه ای تره با محل ندادن خوب نمیشه بد تر لج لجبازی میشه 

چون منم قهر قرو ام وبا قهر و بی محلی ام خوشحال ترم والا 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                               انگار همه دوستام افتادن کلاس A من افتادم کلاس B انگار همه رفتن اردو به جز من                                   انگارنقاشی 19 شدم           انگار دوباره 8 سالمه           انگار دوباره زورم به هیچی نمیرسه :(   
ببین شوهرمنم اینطوری بود خیلی اذیت میشدم چون زیاداحساساتی بودم،حتی به ماه هم کشید،یه بارتصمیم گرفتم ...

خیلی تلاش کردم این‌حس‌نکنه به یه ورم هم نیست

مثل اینکه لیاقتش به یه ورمه🙄

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا بچم که کوچیک بود با من قهر میکرد با اونم قهر میکرد😅 بقل نمیکرد اصلااااا حالا بهتر شده بچم ۳سا ...

وا با بچه ش قهرمیکرد

جای تو بودم یک درسی بهش میدادم اون سرش ناپیدا ازهمه چی محرومش میکردم 

لجش رو درمیاوردم به یه ورم حساب نمیکردم تا فیها خالدونش بسوزه😂😂😂

بچه ها راهش بی محلی نیست  یه راه دیگه بگید مشکل از چیزای ریشه ای تره با محل ندادن خوب نمیشه ب ...

میدونین شوهرمن که همش دلش میخواس خرف حرف خودش باشه اگرنمیشد قهروانتخاب میکرد احتمالا شوهراستارتر هم اینجوری باشه

خانومای عزیز یه جوری دارید جواب میدید انگار خانوم هارو نمیشناسید. خداییش وقتی شوهرتون قهر میکنه یا بی محلی میکنه عصبی نمیشین و نمیخاین هی برین طرفش تا قضیه حل بشه. به نظر من سعی کن بیشتر بهش محبت کنی و با توجه به تجربه هات سعی کن کاری نکنی که قهر کنه. من میدونم مقصر ایشون هست که سر هرچیزی قهر میکنه. شوهره خودمم همینطور بود اما هیچ چیز جز محبت و ارتباط صمیمی تر کمکم نکرد. بی محلی شاید یه بار جواب بده اما در دراز مدت لجباز ترش میکنه.تازه من خودم خیلی تنها و دل کوچیک بودم و میخاستم باهام آشتی باشه. البته خودتو سبک هم نکن. با کلاس و با اعتماد به نفس و شیک باش . بهترین راهش همونه که سعی کنی اتفاقی نیفته که قهر کنه

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی
 وا با بچه ش قهرمیکرد جای تو بودم یک درسی بهش میدادم اون سرش ناپیدا ازهمه چی محرومش میکردم&nbs ...

اره بخدا اولا با بچه ام کم محلی میکرد فرض کن بچه چاردست و پا میرفت سمتش روشو میکرد اونور ...بچه پا پیچ اش میشد محل نمیداد ...

اخر یه روز گفتم بچم سر جاهازی ام‌نبوده که بچه خودته ...خیلی بی شخصیت میبینم کسی رو که به بچه خودش بی محلی کنه

اصلا چه فکر ی میکنه برام عجیبه

درس عبرت شد براش ...

شایدم بچه بزرگ شده دوستش داره...یعنی قبلا نداشته؟! کلا درک نمیکنم کاراشو

اره خیلی

ببین من خیلی آتیشیم خیلی بحث میکنیم ولی تایه ساعت هرچی هم بشه آخرش با بیا بغلم تاآرامش بگیرم مغزم کارکنه حل میشه همین 

بیشتراز یکساعت هم نمیزاره ادامه پیداکنه قهرم

قهرجدایی میاره

قهر ویرانگره

شما دوتاتون باید برید پیش یه مشاورمجرب چون یه بچه سه ساله داری اون چه گناهی کرده که الگوش شمایید سریع حل کنید

میدونین شوهرمن که همش دلش میخواس خرف حرف خودش باشه اگرنمیشد قهروانتخاب میکرد احتمالا شوهراستارتر هم ...

اونکه بلههههههه

مثلا اگه یکی بگه بیاین بریم مسافرت من حق اظهار نظر ندارم ...ایشون باید بگن....😓😓😓😓 خیلی بیچاره ام میدونم

اره بخدا اولا با بچه ام کم محلی میکرد فرض کن بچه چاردست و پا میرفت سمتش روشو میکرد اونور ...بچه پا پ ...

ببین بعضی ازمردا غرورشون ازبچه وزن وخانواده بالاتره انقدر مغرورن که هیچی جزخودشون رو نمیبینن

اخه چرا  من شوهرم رو انسان بی عاطفه ای میدونم... از زن بودن به دوره بی عاطفگی

آفرین  خیلی بی احساسم 

دست خودم نیست 

میتونم درست شم ینی با احساس بشم ؟

شوهر شمام شااااید اینجوریه شایدم با  همون بی محلی درست شه 🙄

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                               انگار همه دوستام افتادن کلاس A من افتادم کلاس B انگار همه رفتن اردو به جز من                                   انگارنقاشی 19 شدم           انگار دوباره 8 سالمه           انگار دوباره زورم به هیچی نمیرسه :(   
اره بخدا اولا با بچه ام کم محلی میکرد فرض کن بچه چاردست و پا میرفت سمتش روشو میکرد اونور ...بچه پا پ ...

خیلی سخته عزیزم. انشاالله خدا صبرت بده. اما باید یه فکره اساسی بکنی. از یه مشاور کمک بگیر. اول باید ریشه یابی کنی این رفتارشون را. علتش حتما توی دوران بچگیه ایشونه.

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی