2777
2789
عنوان

بنظرتون ببخشم؟

220 بازدید | 27 پست

منو شوهرم با عقد و عروسی و این داستانا ۸سالیه که ازدواج کردیم.تو این ۸سالم روزای خوب و بد زیاد داشتیم که بنظر خودم روزای بدمون بیشتر بوده.ما هم چون سنمون کم بوده دعواهامون به خونواده ها کشیده میشد.تا این دعوای اخر که خیلی اوضاع بی ریخت شد و کلی حرمتا شکسته شد.هرچند مقصر خودمون بودیم اما خب اونا بزرگتر بودن باید درک میکردن.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اما بعد اون موضوع کلا پدر شوهر و مادرشوهرم از این رو به اون رو شدن انگاری که شرمنده رفتارشونن.کارای خوب میکنن که از دلم در بیارن اما من فقط در ظاهر خوبم باهاشون ته دلم کینه بدی دارم.تا امشب که پدر شوهرم یه چک دو میلیونی داده واسه خرید عیدم.

اما بعد اون موضوع کلا پدر شوهر و مادرشوهرم از این رو به اون رو شدن انگاری که شرمنده رفتارشونن.کارای ...

پولکی نیستما ولی چرا نبخشی

پدر شوهر ما ک کل کادو های عروسی رو برد و خورد حتی شاباشای منو 👀 با اینکه میدونست کلی قسط عقب افتاده داریم

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

امشب واقعا احساس کردم خیلی شرمندن و دارن جبران میکنن.منم با خودم فکر کردم این کینه رو بذارم کنار قلبا دوسشون داشته باشم.بنظرتون ببخشم واقعا؟شما باشین چیکار میکنین؟

پولکی نیستما ولی چرا نبخشی پدر شوهر ما ک کل کادو های عروسی رو برد و خورد حتی شاباشای منو 👀 با اینک ...

خداییش پدر شوهرم از لحاظ مالی از جون مایه میذاره واسمون با اینکه وضعش خیلی معمولیه.اما موقع عصبانیت حرمتارو میشکونن

من ی بار توهین کردن قطع رابطه کردم باهاشون خودشون پشیمون شدن برگشتن سمتم 

منم چون دفعه اول بود بخشیدم تکرار بشه دیگه نمیبخشم 

اگه دفعه اوله فرصت جبران بده همه آدما اشتباه میکنن 

من ی بار توهین کردن قطع رابطه کردم باهاشون خودشون پشیمون شدن برگشتن سمتم  منم چون دفعه اول بود ...

قبلنا زیر پوستی و زیرزیرکی یه چیزایی میگفتن اما این دفعه اخری دیگه خیلی حرفای بدی زدنو دلمو شکوندن.خودم به درک به خونوادم خیلی بی احترامی کردن.این بیشتر منو سوزوند.جوری که اشک مامانم در اومد.در صورتی که بی تقصیر بود روحشم از دعوای منو شوهرم خبر نداشت

قبلنا زیر پوستی و زیرزیرکی یه چیزایی میگفتن اما این دفعه اخری دیگه خیلی حرفای بدی زدنو دلمو شکوندن.خ ...

والا واسه من در این حد نبود هیچوقت تو روی خودم چیزی نگفته بودن گرچه پشت سر گفته بودن

این بارم حرفی نزدن فقط حرکتی کردن ک بی احترامی بود منم قاطی کردم گفتم شمارو بخیر مارو ب سلامت 

کلا من نظرم اینه ی بار گذشت باید باشه اگه طرف قدر دونست فبها ندونست دیگه بار دومی در کار نیست

والا واسه من در این حد نبود هیچوقت تو روی خودم چیزی نگفته بودن گرچه پشت سر گفته بودن این بارم حرفی ...

منم بخششم فقط در ظاهره قلبی نیست.ته دلم کینه خیلی بدی دارم‌.اما خب با این حرکت امشبشون ته دلم لرزید.بحث سر چک نیستا موضوع اینه که دارن تلاش میکنن از دلم در بیارن.این مهمه.بنطرم یه جور نامردیه بخوام کینه داشته باشم.نمیدونم‌والا خودمم خیلی گیجم.اینم بگم دعوامون مرداد ماه بود چند ماه گذشته ازش