2777
2789
عنوان

بنظرتون ببخشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 27 پست
شما که با اونها خوب هستی ،اما کینه خودت رو آزار میده و انگار همیشه استرس داری پس برای خودت هم که شده ...

اره راست میگی.همیشه با خودم سر جنگ دارم.تو تنهاییام میشینم ساعتها تو دلم میجنگم باهاشون.اما وقتی میبینم کاراشونو دلم نرم میشه.این دو دلی و کینه و سردرگمی عذابم میده.دلم میگه ببخش و فراموش کن اما مغزم هر روز  بی احترامیاشونو مرور میکنه

منم بخششم فقط در ظاهره قلبی نیست.ته دلم کینه خیلی بدی دارم‌.اما خب با این حرکت امشبشون ته دلم لرزید. ...

نه من قلبی میبخشم ظاهری نیست کلا آدم کینه ای نیستم ولی اگه تکرار بشه بخاطر احترام ب شخصیت خودم از اون افراد جدا میشم

حالا این بار دلتو صاف کن ان شاالله ک پشیمون نمیشی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره راست میگی.همیشه با خودم سر جنگ دارم.تو تنهاییام میشینم ساعتها تو دلم میجنگم باهاشون.اما وقتی میب ...

خوت رو سرگرم کاری کن نذار فکر گذشته بیاد سراغت مگر نه عادت میکنی که  همیشه همه اتفاقات رو مرور کنی 

الانم دیگه به این موضوع فکر نکن 

خوت رو سرگرم کاری کن نذار فکر گذشته بیاد سراغت مگر نه عادت میکنی که  همیشه همه اتفاقات رو مرور ...

مرسی دوستم از راهنماییت به حرفاتون فکر میکنم.انشالا که بتونم دلمو صاف کنم

سلام دیشب تو تاپیک گفتید :  وای اسی تو دقیقا گذشته منی.دوران عقدم.منم همینقد احمق و ذلیل بودم.اما خب مشکل من یه چیز دیگه بود اونم از نقطه ضعف من سواستفاده میکرد هم خودش هم خونوادش منم عین ببو گلابیا همش گریه و زاری و التماس.امااااااااا از یه جایی به بعد به خودم اومدم.الان خونوادش جلوم نمیتونن نفس بکشن خودشم تا حدودی خداروشکر خوب شده کم کم داره عاقل میشه.فقط اینو بگم ضعف نشون نده قوی باش جلوش وایسا اگه ادب شد ادامه بده  اگه هم نشد چه بهتر جدا شو گور باباش کیه مگه تحفه.

_میخاسم بدونم چیکار کردی ک خانوادش دیگه نمیتونن جلوت نفس بکشن؟؟

و خودشم درست شد؟

لطفا کامل بنویس برام /ممنون میشم واقعا/نیازدارم

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
سلام دیشب تو تاپیک گفتید :   وای اسی تو دقیقا گذشته منی.دوران عقدم.منم همینقد احمق و ذلیل بودم. ...

خب عزیزم من بعد اخرین دعوا که تو همین تاپیکمم گفتم از شوهرمو خونوادش شکایت کردم.به جرم فحاشی و دخالت تو زندگی و...اینام چون مثلا خیلی ادمای ابروداری هستن حیثتشون واسشون مهمه براشون خیلی سنگین تموم شد که یه دونه عروسشون که این همه پز میدادن که اره ما خیلی خوبیمو عروسیمونو رو سرمون حلوا حلوا میکنیم بره از دستشون شکایت کنه.خلاصه وقتی دیدن من ایندفعه دیگه کاملا جدی هستمو کوتاه نمیام جلوشون وایسادم هرچی ام توهین کردن هم خودم هم کل خونوادم جلوشون وایسادن دیگه حساب کار دستشون اومد.اخه قبلا خونوادم پشتم نبودن تو همه دعواها بجای ابنکه پشت من باشن پشت شوهرم بودن میگفتن تو اخلاقت بد.تا اینکه بالاخره با چشم خودشون دیدن کی مقصره.دیگه کوتاه نیومدن پشتمو گرفتن

خب عزیزم من بعد اخرین دعوا که تو همین تاپیکمم گفتم از شوهرمو خونوادش شکایت کردم.به جرم فحاشی و دخالت ...

چه خوب

بعد چطور شکایت کردی؟!

اخه میگن شهادت شهود میخاد

و مثلا پیامک خالی کافی شاید نباشه

ادله ت چی بود؟

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
سلام دیشب تو تاپیک گفتید :   وای اسی تو دقیقا گذشته منی.دوران عقدم.منم همینقد احمق و ذلیل بودم. ...

من بیشتر از شوهرم از خونوادش ناراحت بودم و همچنانم هستم.اخه منو شوهرم خیلی بچه بودیم ازدواج کردیم یه جاهایی حق میدادم بخواد کارای بچگانه بکنه اما از خونوادش انتظار نداشتم.بجای اینکه راهنماییش کنن بیشتر اتیش بیار معرکه شده بودن.اگه شوهرم پشت منو خونوادم پیش مادرش اینا از روی نادونی و بی عقلیو بچگی حرفی میزد بجای اینکه گوششو بپیچونن ادبش کنن بگن اینکارت زشته بیشتر خرش میکردن ازش حرف میکشیدن که تو دعواهامون ازم مدرکیی داشته باشن به وقتش بکوبن تو صورتم

چه خوب بعد چطور شکایت کردی؟! اخه میگن شهادت شهود میخاد و مثلا پیامک خالی کافی شاید نباشه ادله ...

کار به دادگاه نکشید خداروشکر دو طرف کوتاه اومدیم چون پای یه بچه درمیون بود خودمم زیاد کشش ندادم.از بابت شاهدم که هم مامانم هم خواهرم هم پدرشوهرم عینا شاهد دعوای ما فحاشی و...بودن.بعد دعوا زنگ زد همه رو جمع کرد خونمون

کار به دادگاه نکشید خداروشکر دو طرف کوتاه اومدیم چدن پای یه بچه درمیون بود خودمم زیاد کشش ندادم.از ب ...

مرسی عزیز.موفق باشی......