2777
2789
عنوان

عروس خاله بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 3902 بازدید | 93 پست
نه بابا پسر خالم از من کوچیکتره اصلا هرگز نه اون نه من هیچ حسی به هم نداشتیم. فقط بچگی هم بازی بودیم ...

آخه از کارهاش معلومه به شما حسودیش میشه شاید پسرخالت پیشش ازت تعریف کرده خلاصه چشم دیدن شما رو نداره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما بهتری والا از فامیل شوهر من پسر عموش دعوتمون کرد نمیرفتیم بهتر بود،انگار فقط گفته بودن بیاین ت ...

بمیرم الهی گشنه نمونده بودین که برید اونجا سیر شید خاک عالم برسرشون 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
بنظر من شما تو این کار دخالت نکن عروسی شما هست ولی اختیار دار دعوت از مهمان مادر و پدرتن آرامش خودت ...

🤗🤗🤗🤗🤗😘😘😘😘😘

چراااا😳

شوهرم پاشد با پسرعموش رفتن دور کباب،زن پسرعموش که دخترعموشونم میشد اومد کلی دور از من نشست،یه جوریم جمع و جور نشست،اصلا نگامم نمیکرد،منم تازه عروس اولین بار بود میدیدمشون،یه چن تا سوال پرسیدم سر حرف باز بشه اون کوتاه جواب میداد منم بعدش هیچی نگفتم؛تمام مدت فقط همینطور بود😐😐حتی نگامم نکرد تا آخرش

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
احتمال بده پسرخاله ت به زنش گفته باشه ‌‌‌مثلا شما عاشقش بودی  بعضی پسرها توهم دارن از این حرفا ...

واااا واقعا؟؟؟؟ تاحالا به اینجاش فکر نکرده بودم. آخه باهمه اونجوری روانی بازی در میاره 

عزیزدلم انشالله خوشبخت بشی واقعا کار درستی نمیکنه قضاوت نکنم بهتره بنظرم کارت رو ببرن از بزرگی تو ...

آخه بعد فکر میکنه ما خریم که هستیم دیگه  اگه هم نمی‌دونست تا حالا بهش ثابت شد 

آخه از کارهاش معلومه به شما حسودیش میشه شاید پسرخالت پیشش ازت تعریف کرده خلاصه چشم دیدن شما رو نداره ...

اون زنیکه با همه مشکل داره. باهمه ها یعنی تمام فامیل میشناسنش 

الهي  عزيزم چرا مگه چيكار كردن

خانمش از اول تا آخر یه کلمه باهام حرف نزد هیچی حتی نگامم نمیکرد😐😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
شوهرم پاشد با پسرعموش رفتن دور کباب،زن پسرعموش که دخترعموشونم میشد اومد کلی دور از من نشست،یه جوریم ...

بخدا مهمون میاد حتی همون عروس خالم که ازش متنفرم اومد با دل وجون ازش پذیرایی کردیم. حرمت خونه خود آدم حفظ میشه با رفتار خوب 

بمیرم الهی گشنه نمونده بودین که برید اونجا سیر شید خاک عالم برسرشون 

خدا نکنه

چمیدونم والا،خودشون دعوت کردن انگار مجبورشون کرده بودن😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
استارتر اگه اومد عروسیت به همه بگو سگ محلش کنن

مثلا خانواده من  یک در صد محلش نکنن. بخدا همه رو بلاک کرده هر کدوم از خانواده رو بیرون میبینه محل نمیده . بعد اون بیاد عروسی اگه ببیننش میذارن روسرشون اون بی ادبو