2777
2789

خیلی دلم ب حالش میسوزه،گناه داره واقعا،خیلی سخته شرایطش اما واقعا من تحتهیچ شرایطی برنمیگردم.شب اول ک تازه فهمید طلاق گرفتم اومد گفت ب خاک مادرم ترک کردم.برگرد،من قبول نکردم

.فردابا همکاراش اومد دنبالم بهم گفت تو دو ماه بهم فرصت بده تا برم کمپ بستری بشم،ترک کنم،بعد برم دکتر اعصاب دارو درمانی،کنم،مشاورت میرم،1398سکه مهریه برات میزنم،حق طلاق بهت میدم ماشینمو ب اسمت میزنم،خونه رو هم ب اظمت میزنم فقط برگرد،برو دانشگاه درس بخون،ازین حرفا.

ولی من قبول نکردم.هشت ماهه ک قهر کردم،تا الان یادش نبود ک بیاد دنبالم؟همش شکایتم میکرد،،اذیتم میکرد،ولی همه چیز رو توی تاپیکام نوشتم،برای بار هزارم امروز رفتم مشاوره بازم،گفت اینا همش وعده تو خالیه،کافیه برگردی توی اون خونه،انتقام همه این التماس هارو ازت میگیره،اون ب من وکالت طلاق داد،بچه ها رو هم برد. ک من ب خاطر دلتنگی بچه ها برگردم،اما برنگشتم،

حالا س چهار روزه فهمیده من طلاق گرفتم،ب هرکس ک میشناسه رومیندازه،التماس میکنه،زنگ زده ب وکیلم اینقدر گریه کرده ک نگو،

رفته دم رستوران برادرم،جلوی اون هم جمعیت پاشوبوسیده گفته قسمت میدم بگو زنم برگرده،

ولی من توان ندارم حتی یک ثانیه دیگ تحملش کنم.

ازش متنفرم

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

بگو بسم الله همین الان ترک کنه پاک و سالم شد برمیگردی دیگه 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم حرف مشاورتو گوش کن فقط 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

عزیزم من تو جریان تموم تاپیکات بودم 

شما که طلاق گرفتی بخدا برگردی اخلاقشو که عوض نمیکنه هیچ صدپله بدترم میشه

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

بچه هات گناه دارن‌

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌

نری بدبختی دختر دایی من اشتی کرد دوباره با یه ترفندی ازش حق حضانت رو گرفت کاری کرد دختر داییم مهرییشو ببخشه با یه بچه دیگه پرتش کرد از خونه بیرون بچه اولم که شیش سال سمت بچه نرفته بود مادره بزرگس کرد و ازش گرفت