2777
2789
عنوان

میشه منو راهنمایی کنید...😔

176 بازدید | 35 پست

سلام خانوما من چهارماهه تو اقدامم حالا دیشب پریود شدم😪

میشه لطفا راهنماییم کنید چه چیزایی حالا بخورم هم من هم شوهرم و تا چه زمانی مصرف کنم و مثلا بعد پاک شدنم کی اقدام داشته باشم و.... ک دیگه واسه ماه بعد ان شاءالله بتونم نتیجه بگیرم...ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

الحمدالله عل کل حال❤برای سلامت نی نی م خوشحال میشم اگه یدونه صلوات بفرستین🥰

گرمی بخور

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من ۱۸ ماه اقدام بودم اخر گیاه ۵ انگشت بصورت جوشونده جوشوندم صاف کردم با نبات تا ۳ روز ۳ تا لیوان خوردم حسابی تلخ بودا.ولی خوب شد باردار شدم

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤

پيش پزشك زنان يا مامايي بريد يا حتي دكتر تغذيه كاملا بهتون ميگن كه چكارايي بايد انجام بديد 

اول زمان تخمك گذاريتون رو محاسبه ميكنن و يادتون ميدن و بعدم بسته به اينكه چه جنسيتي مد نظرتونه دستور غذايي مناسب رو ميدن بهتون 

تو کنار منی نمی ترسه دلم   
خب مثلا چه چیزایی شوهرم چی؟؟

نبات خرما کاچی

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
والا من ۱۸ ماه اقدام بودم اخر گیاه ۵ انگشت بصورت جوشونده جوشوندم صاف کردم با نبات تا ۳ روز ۳ تا لیوا ...

چه زمانی شما مصرف کردین تو دوره پریودی یا اقدام؟

پيش پزشك زنان يا مامايي بريد يا حتي دكتر تغذيه كاملا بهتون ميگن كه چكارايي بايد انجام بديد  او ...

دکتر رو مراجعه کردم فولیک ۱ و ویتامین e هم ب من هم ب شوهرم داد و من ۱۵ پریودی تخمکگذاریم هست ک با استفاده از کیت میفهمم اینو و دکترم گف دیگه پانشو بیا بذار ۶ ماه اقدام کن اگه نشد بعد بیاد

ن پریودیم تموم شده بود خوردم و بعد اقدام کردم باردار شدم

بعد چه قیمت بود گرفتین شما؟

تا میتونی چیزهای گرم بخورین  بعداز تموم شدن پریودت هم یه شب درمیون اقدام کنین بعداز اقدام هم ی ...

جدی اخه من هم این چند ماه رو باز یه شب درمیون اقدام داشتیم اما من بعد نیم ساعت که پاهامو هم بالا نگه داشتم بلند میشدم..حالا ینی میگین بلند نشم؟