2777
2789
عنوان

راههای کسب درامد ویژه ی خانمهای خانه دار✋😍🌹💕💗

| مشاهده متن کامل بحث + 27429 بازدید | 61 پست
از روبان دوزی خیلی خوشم اومد ولی نتونستم یاد بگیرم میگم شاید چون تا حالا طرف هنر نرفتم و حضوری هم نب ...

اولش هر چیزی سخته 

بعد که یاد میگیری انقدر برات راحت میشه ..

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

https://promoera.com/ref/mehri1997

یه شغل خوب با درامد حداقل روزی 10دلار فقط کافیه ثبت نام کنی و کسب درامد کنی.ثبت نام ک کردی برو داخل منوی سمت چپ بزن فعالیت های اجتماعی بعد بزن رو اینستا ویکی هم داره ولی ماهمون اینستا رو میزنیم و وصلش میکنیم ب سایت بعد تایید شدنش بهت کار میده عالیه کاراشم هروز اپدیت میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماخودتون ربان دوزی انجام دادید؟واقعاراحته؟اگرسخته سختیش کدوم قسمته؟

سلام عزیزم 

بله خیلی راحته ...من انجام ندادم خواهرم وارده 

من شغلم اجازه نداد به هنر برسم...

من از خواهرم پرسیدم گفت اصلا سخت نی 

توی دو جلسه اول هم یاد میگیری اصول رو و دوخت و چرخش رمان رو ...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

سلام عزیزم  بله خیلی راحته ...من انجام ندادم خواهرم وارده  من شغلم اجازه نداد به هنر برس ...

ممنون عزیزم من خودم دوره طراحی دوخت دارم میگذرونم ربان دوزی هم خیلی خوبه ولی بایدببینیم باهاش میتونیم کارکنیم یایادبگیرم منم دغدغه ام کسب درآمدخانگی هم خیاطی خوبه ولی اولاش هستم طول میکشه حرفه ای شم به درآمدبرسم

ممنون عزیزم من خودم دوره طراحی دوخت دارم میگذرونم ربان دوزی هم خیلی خوبه ولی بایدببینیم باهاش میتونی ...

به به خیاطی که عاالیه 

در کنارش،بعدا مثلا ربان دوزی هم کنی چقدر میتونی روی مانتو و لباس کار کنی 

الهی به حایی برسی برا خودت کارگاه بزنی 🥰

سلام بچه ها شما میتونید با فالو کردن پول دربیارید 

یک سایت هست که بابت فالو کردم بهتون پول میده البته به روبل روسیه 

این لینک سایت هست:https://getlike.io/?ref=1158306

برای پرداختش هم باید یه حساب پاییر درست کنید و پولتون رو از طریق صرافی انلاین انتقال بدین این کار رو من وارد نیستم کسی قراره برام انجام بده من خودم تازه توی این سایت عضو شدم و و با نیم ساعت کار کردن تقریبا سی روبل کار کردم 

هر صد روبل چهل هزار تومنه که اگه سه چهار ساعت وقت بزارید صد روبل رو در میارید 

من خیلی تحقیق کردم و مطمعن شدم معتبره 

دوستان قبل از توهین تحقیق کنید.

با مرورگر هم برید که فارسی شه سایت

دیدی که خون ناحق پروانه شمع را چندان امان نداد که شب را سحر کند...(:      🥀☔

خانوماییکه دنبال یه کار بی دردسر و عالی تو خونه هستین میتونین با من همراه بشین
فقط با داشتن یه گوشی میتونین به درامد میلیونی داشته باشین
ما تولیدی مجسمه چوبی هستیم ما دوتا قیمت تک و عمده داریم که خرید بالای ۱۵ تا قیمتش عمده حساب میشه یعنی هزینش کمتر میشه
شما از ما خرید میزنین و خودتون با زدن کانال در واتساپ و تلگرام و اینستا کارهارو میفروشین
قیمتی که از ما میخرین یه درصدی روش میکشین و اون میشه سود کار شما

شما عکسای مجسمه ها رو به مشتری نشون میدین هر کودوم انتخاب کرد مبلغو واریز میکنن براتون و شما سفارشو به من میدین و هزینه کار 

پس شما نیازی نیس از پول خودتون خرج کنین و نیاز به سرمایه نداره اینکار

مثلا شما یه کاریو از من ۱۰۰ میخرین 

به مشتری میتونین تا ۲۰۰ بدین  اینجوری با یه فروش ۱۰۰ تومن سود کردین وقیمت فروشتون دست خودتونه

هر چی فروشتون بیشتر باشه درامدتون بیشتر خواهد بود
برای دیدن مدل هامون به کانال تلگراممون سر بزنید
Dekori_chobi@

ادرس واتساپمونhttps://chat.whatsapp.com/CqGTgbl6LzX7Vxb1U8To7W

❤باهم مهربان باشیم شاید فردایی نباشد❤

من فکر میکنم تو زمینه ارز دیجیتال فعالیت کنی خیلی خوبه و بدون دردسر البته آموزش و تجربه لازمه و اینکه از مقدار کم شروع کنی  و پولی رو که بهش نیاز نداری رو بیاری تو این کار  راستش من تا الان تو صرافی های (ارز دیجیتال) ایرانی مختلفی ثبت نام کردم که به نظرم صرافی بیت پین از همشون مناسب تره چون هم بیش از صد ارز رو میشه تو این صرافی معامله کرد و هم تیم پشتیبانی خوب و قوی داره ، من یک لینک دعوت دوستان رو میدم خدمتتون که اگه هنگام ثبت نام این کد رو وارد کنید (میتونید کپی و بعد الصاق کنید) بعدا هر معامله ای که تو این صرافی انجام بدید صرافی بیت  پین۱۵ درصد از اون معامله رو هم برای شما تخفیف میده و هم برای من ۱۵ درصد تخفیف میده که خیلی خوبه یعنی هم من سود میکنم و هم شما که هنگام ثبت نام کد دعوت من رو وارد کردید این رو هم بگم که من تو کد دعوت نسبت سود رو مساوی قرار دادم یعنی ۱۵ به ۱۵ و بی عدالتی نکردم که مثلا ۳۰ به ۰ یا ۲۵ به ۵ یا ۲۰ به ۱۰ قرار بدم و این یعنی انصاف و عدالت پس هر وقت خواستین تو صرافی بیت پین ثبت نام کنید این کد (لینک دعوت) رو وارد کنید و تو معاملات ۱۵ درصد تخفیف بگیرید پس من لینک دعوت رو پایین گذاشتم👇https://bitpin.ir/signin/?ref=srVkNY3b

من بافتنی بلدم ولی کسی نمیخره کار  دست را به زور میخرن

یه همسایه داریم روبروی  خونه مادرم 

خرج زندگیش از همین بافتن درمیاره 

چرا میخرن ولی خوب باید زیاد نشونشون بدی و مدلهای مختلف و ...بهشون نشون بدی 

اتفاقا چه جنس خوبی داره بافت برا بچه ها 

سلام دوستان گلم 🙂♥

کارنت یک نرم افزار کسب درآمد کاملا قانونی و خوبه که به شما این اجازه رو میده که به راحتی درآمد داشته باشی همه چیزش رایگانه بدون پرداخت هیچ هزینه ای میتونی پول در بیاری.. 

تازه آموزش رایگان داره هر شغلی که میدونی توش استعداد داری بهت معرفی میکنه و باهاشون قرارداد میبندی و میتونی در منزل شروع به کار کنی 

برای ثبت نام باید کد معرف داشته باشی که میتونی تو لیست ثبت نام این کد رو بزنی e73160795

با این کار برنامه به شما 55هزار تومان میده و کیف پولت شارژ میشه و10هزارتومان هم به من میده. 

بعد از ثبت نام شماهم کد معرفت رو میگیری و میتونی با این کار شارژ کیف پولتو بیشتر کنی 

پس یادت نره که کدe73160795 رو بزنی و کار خودتو در منزل شروع کنی 

ممنونم که وقت گذاشتی♥🌺

تو چی می‌دونی از من؟تو چی می‌دونی که اینقدر راحت از من و زندگیم حرف می زنی؟زجرهایی که کشیدم رو کشیدی؟حرف هایی که شنیدم رو شنیدی؟پا به پام تو سختی ها بودی؟مثل من تا پای جون تلاش کردی تا از پس مشکلات بر بیای؟ببين؛ تو دقیقا هیچی از من نمی‌دونی. تو فقط چیزهایی رو می‌دونی که من خواستم بدونی تو از کل شخصيت من یه تصویر نصفه و نیمه توی ذهنته پس غلط میکنی قضاوت می کنی ...️ 
روبان دوزی هنوز درآمد داره؟یا شمع سازی یا گلدوزی ؟یا ادویه ترکیب کردن و فروختن همه کلاس مجازی دارن ، ...

اره همشون درامد دارن 

به شرطی که توی اینستا و ...تبلیغ بری