2777
2789
عنوان

یکی به شوهرم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 2423 بازدید | 142 پست

فعلافقط سکوت...یک خط جدیدبخربهش هدیه بده..ازش بخواه اونوبزاره کنار .یا بده بتو....یا دوستانه بگوعشقم مزاحم داری چرابمن نگفتی...اخ اگه دستم به اون مزاحم برسه آبکشش میکنم ...مستقیم نگواز راهش بزار حساب ببره رووش باز نشه اصرارکنی میزنه به حاشا ادامه بدی میگه اصن بعله...دوستانی هستن که مرض دارن سربسرآدم بزارن..یعنی یک دوست همجنس دلش برای ادم تنگ نمیشه؟؟دلتو بدنکن هنو مطمعن نیستی

الهی و ربی من لی غیرک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش چت کن مدرک گیر بیار  بگو چ خبر چیکار میکنی بعدم اسکرین بگیر بفرس برای گوشی خودت

قبول دارم

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔

اگر انکار میکنه نگو و سعی کن شماره زنه رو سیو کنی توو گوشی خودت و عکس واتس اپشو ببین و چنروز راجبش اطلاعات جمع کن و چک کن شوهرتو.ک اکر چیزی بود با مدرک بیشتر بفهمونی بش

خانم بود

مبنا رو بزار بر خیانت همسرت..یعنی فکر کن معلوم شد خیانت میکنه 

تصمیم آخرت چیه؟ 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
لطفا بیاید نظر بدید چن ساعت دگ میاد

باطرف باگوشی شوهرت پیام بده ب جای شوهرت.ازحرفاش بفهم تاچ حدبوده رابطشون فعلا لونده خودتو.ب شوهرتم چیزی نگوولی کاملا یواشکی حواست بهش باشه بیشترآماربگیر

باهاش چت کن مدرک گیر بیار  بگو چ خبر چیکار میکنی بعدم اسکرین بگیر بفرس برای گوشی خودت

اولش گفتم نمیتونم حرف بزنم بله؟جواب نداد بعد ک گفتم بعدا مینگم جواب داد

به نظر منم شوهرت حتی اگه اینکاره بود گوشیشو خونه جا گذاشته اون سر دنیا ام که رفته بود برمیگشت یکم رو اعصابت مسلط باش الان

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔
گوشی شوهرت جا مونده خونه؟چه بی فکره گوشیشو جا گذاشته

گوشی ساده میبره سرکار این یکی میمونه خونه همیشه

احتمالا مربوط ب گذشتس نمیدونم

کادوی تولدم شد دگ این خاک تو سر من

اولش گفتم نمیتونم حرف بزنم بله؟جواب نداد بعد ک گفتم بعدا مینگم جواب داد

ادامه بده چتتو 

بگو منم دلم تنگ شده کی بیکاری و اینا

دختر عموم پروفایلش زده خوشبختی یعنی اسمِ شوهرت مرتضی باشه یِ دلِ سیر گریه کردم برا همه ی اون بدبخت های که اسم شوهرشون مرتضی نیست خدایا خیلی بی انصافیه.
میشه عکس بفرستی ازپیامش

😑کاراگاه