یه بارگله کردم فقط دو سه هفته زود زود رفتیم بیرون الان باز یادش رفته هفته ای ۱ بار به زور میگه بریم بیرون😒😭بعد تازه ادعای دوست داشتن و دلتنگی ام میکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شاید درونگراست و خیلی بیرون رفتن دوست نداره. بنظرم ربط به عشق و علاقه نداره.
درونگرایی باعث میشه آدم از شلوغی بدش بیاد نه ارتباط نزدیک با کسانی که دوست داره. من یه مرحله مونده برم توی یه غار پشت کوه زندگی کنم ولی برای همسرم تو دوستی همیشه وقت و انرژی داشتم.
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
به عنوان یه درونگرا با اینکه عاشق عزیزانم هستم و دوست دارم باهاشون وقت بگذارم دوست ندارم بیرون برم و ...
دوست با نامزد فرق داره اگه دلت نخواد باهاش بیرون بری بعدا چطور میخوای دائم تو خواب و بیداری تحملش کنی و تو ریزترین تصمیماتت به فکرش باشی. حضور در اجتماع هم لازم نیست میشه یه گوشه تو ماشین نشست. و البته آدم درونگرا مشکلش با ارتباطه نه نحوه ارتباط یعنی اینکه شما تو چت راحتی احتمالا به خجالتی بودن مربوطه
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.