2777
2789

سرش شلوغ نیست خونمونم نزدیک به همه 

یه بار‌گله کردم فقط دو سه هفته زود زود  رفتیم بیرون الان باز یادش رفته هفته ای ۱ بار به زور میگه بریم بیرون😒😭بعد تازه ادعای دوست داشتن و دلتنگی ام میکنه

:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اونجوری که فکر کنی خرج نمیکنه حالا خرجم نخواد بکنه میتونه که بگه بیا در خونه حتی دو دیقه همو ببین ...

شاید بلد نیست 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

شما پیشنهاد بدی میاد؟ نامزده یا دوست پسر؟ به نظر من نشانه ی کشش کم هست.

نامزد

قبلا همیشه من پیشنهاد میدادم گفتم بذار نگم ببینم اون میگه ولی هفته ای ۱ بار ۱۰ روز یه بار به زور میگه بیا بریم بیرون

شاید درونگراست و خیلی بیرون رفتن دوست نداره. بنظرم ربط به عشق و علاقه نداره.

درونگرایی باعث میشه آدم از شلوغی بدش بیاد نه ارتباط نزدیک با کسانی که دوست داره. من یه مرحله مونده برم توی یه غار پشت کوه زندگی کنم ولی برای همسرم تو دوستی همیشه وقت و انرژی داشتم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
درونگرایی باعث میشه آدم از شلوغی بدش بیاد نه ارتباط نزدیک با کسانی که دوست داره. من یه مرحله مونده ب ...

منم همینطور همیشه واسش شوقو ذوق دارم و بی تابم

چقدر بده عشق و علاقه یه زن بیشتر از مرد باشه

درونگرایی باعث میشه آدم از شلوغی بدش بیاد نه ارتباط نزدیک با کسانی که دوست داره. من یه مرحله مونده ب ...

به عنوان یه درونگرا با اینکه عاشق عزیزانم هستم و دوست دارم باهاشون وقت بگذارم دوست ندارم بیرون برم و در اجتماع باشم. بیرون رفتن یعنی همین دیگه.

با دوستام هم دیر به دیر میرم بیرون ولی چت زیاد میکنیم. 

نامزدقبلا همیشه من پیشنهاد میدادم گفتم بذار نگم ببینم اون میگه ولی هفته ای ۱ بار ۱۰ روز یه بار به زو ...

نشونه ی خوبی نیست. تجدید نظر کن توی نامزدی. مگر اینه اکی باشی همیشه توی زندگی حسرتی و تشنه باشی. 

به عنوان یه درونگرا با اینکه عاشق عزیزانم هستم و دوست دارم باهاشون وقت بگذارم دوست ندارم بیرون برم و ...

دوست با نامزد فرق داره اگه دلت نخواد باهاش بیرون بری بعدا چطور میخوای دائم تو خواب و بیداری تحملش کنی و تو ریزترین تصمیماتت به فکرش باشی. حضور در اجتماع هم لازم نیست میشه یه گوشه تو ماشین نشست. و البته آدم درونگرا مشکلش با ارتباطه نه نحوه ارتباط یعنی اینکه شما تو چت راحتی احتمالا به خجالتی بودن مربوطه 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.