2777
2789
عنوان

یکی به شوهرم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 2423 بازدید | 142 پست
اسمشم وقتی برداشتم گوشیو شنیدم ک گف اه جواب نمیده...مرده شورشو ببرن

بنظرم شوهرت کاره خودشه. گوشی ای که میدونه توی خونست یه نفرو پیش کرده بهش زنگ بزنه و یکم شمارو یا سرکار بزاره یا تحت فشار. 

حالا بدبینانش همون خیانت و شکنجه دادن شماست. حالت خوشبینانه ترش اینه که توجه و محبت میخواد از سمت شما.

هیچوقت راه آخرو اول نرو...

به خودت مسلط باش و خوشبین به زندگیت . سعی کن همه چیزو مثل روز اول خوب بچینی. همینکه میگی ی مدته بیخیال و سرد شدی خودش خیلی بده. بهش محبت کن و به خودت و زندگی برس... اگه بعد یه مدتی نتیجه نگرفتی اون وقت برو راه های بعدی و آخر هم راه اخر

😐 شوهر منم گوشیش همیشه رمز داره هیچ وقتم نمیده دستم ی مدت ک دعوا بده ببینم ولی الان بی خیال شدم خدا ی جایی رسوا میکنه

🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

دخترم😗 تو شیرین ترین تکرار هر روز منی🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسمشم وقتی برداشتم گوشیو شنیدم ک گف اه جواب نمیده...مرده شورشو ببرن

اصلا هم توی این مرحله به روش نیار...

البته اینکه گفتم متحول شی آروم آروم ها...

یهو اگه پیام سرکاری از سمت خودش باشه میگه با یه زنگ و پیام سرکاری چقد خانمم ازین رو به اون رو شد😂😂😂

خوشش میاد😉

بنظرم شوهرت کاره خودشه. گوشی ای که میدونه توی خونست یه نفرو پیش کرده بهش زنگ بزنه و یکم شمارو یا سرک ...

چقد مثبت فک میکنی عزیزم😄 

دخترم😗 تو شیرین ترین تکرار هر روز منی🤗
😐 شوهر منم گوشیش همیشه رمز داره هیچ وقتم نمیده دستم ی مدت ک دعوا بده ببینم ولی الان بی خیال شدم خدا ...

ای بابا ... نکنین خواهرا نکنین😅😅

منم مثل شماها ازین دیوونه بازیا میکنم. ولی بخدا راسته که میگن همونقدر که زن محبت از سمت مرد میخواد مرد هم اعتماداز زنش میخواد.

فقط واسه همینه. مردا هیچی توی اون گوشیا و لپ تابای مسخره شون ندارن باور کنین حتی اونایی که رنز و قفل کتابی میزنن. فقط همون اعتمادو میخان از طرف شما داشته باشن همیییییین

محبت  چی کن آخه بره بمیره میگ بگو گه خوردم تا باهات خوب شم وگرنه زهرمارت میکنم هرروز رو

گه خوردم ک نمیرم سرکار

گه خوردم اضافه وزن دارم

منم گفتم گه خوردی نمیگم

چقد مثبت فک میکنی عزیزم😄 

سعی میکنم

خیلی بهتره آخه

اصلا بد فکر کردن و فکر منفی و بقول قدیمیا سق سیا همون بدی رو به سر آدم میاره

سعی کنیم همیشه ++++ باشیم

البته منم دارم سعی میکنم

چیه هی دامن بزنیم به چیزای منفی و بزرگشون کنیم و حرص بخوریم و بریم کارگا بازی. 2روز دیگه MS بگیریم کی بهمون میگه باریکلا زن زرنگ😕

پس + باش تا پیر و مریض نشی😅😅😅

حتی اگ کار خودشم باشه یعنی باهاش میحرفه ک گفته بزنگه وقتی گوشی خونس دگ شاید میخاد برم چ میدونم والا

همکار خانم نداره؟

من میگم اصلا حالت خیلی بدش...

شما یبار دیگه برگرد این زندگی رو از اول یه جور دیگه با عشق و محبت بچین ببین چی میشه، خیلی از مردا یبار به لغزشی داشتن بعد پشیمون شدن و سالها ازش گذشته و با زن و زندگیشونن باور کن میشناسم. 

واسه رفتن به راه اخر همیشه وقت هست ولی راه برگشت نیست