بچه ها من پدر شوهرم بازنشسته نیروانتظامیه . میخوام اگه بشه از سهمیه ش استفاده کنیم و یکی ازین تالارهای طرف قرارداد رو بگیریم ولی من نمیدونم به این نوع تالارا چی میگن ؟ طرف قرارداد نیروهای مسلح ؟
کسی میدونه تو تهران چندتا تالار هست برای این سهمیه ؟ کسی توی این تالارا عروسی گرفته ؟ راضیه ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ی جا رفتم مال نیرو انتظامی بود عروس باید پوشیده میرفت فیلم برداری ممنوع بود و اینکه بزن و برقص هم تعطیل
💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار میشود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐 🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝 اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
ما دوتا عروسی تو این تالارا رفتیم واقعا افتضاح بووووود نه دکور خوبی نه رومیزی های تمیزی نه شام درست و حسابی حیف ادم بهترین شب زندگیشو با همچین تالارایی خراب کنه از من میشنوی نکن این کارو
گاهی اوقات باید از کنار اونایی که با محبت هار کردی بگذری و بگی"چخه"🙂
والله فامیل ما باباش سپاهی بود تو مشهد گرفته بودن تالار آهنگ اینا نمیذاشته بدارن خودشون تو گوشی آهنگ باز میکردن منم قسمت نشد برم از فامیل ها شنیدم فقط تالار بوده با اینکه لباس عروس اینا پوشیده بود آرایشگاه رفته بود میگفتن شبیه عروسی نبوده انگار رفتی تالار برا نهار