2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 61 پست
بیاین ببینیم قانون جذب چیه  قانون جذب یا به عبارتی قانون هم ارتعاشی میگه اگه یک ارتعاش مناسب ر ...

می شه لطفا چند مورد از چیزهایی که بهشون از طریق قانون جذب رسیدی را برام مثال بزنی و اینکه بگی چه قدر طول کشید و همینطور چی شد که رسیدی ؟

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطقا برا جذب ازدواج موفق هم توضیح بدید ممنون

عزیزم  من چون ازدواج کردم و ازدواجم به نظر خودم جزو بهترین ازدواج ها هست می گم برات . فقط باید قول بدی تک تک کارها را انجام بدی . ممکنه اولش زمان بر باشه اما حتما می شه . من از تمام دوست های دور و برم بهتر ازدواج کردم خدا را شکر لطف خدا بود اما حقیقتا هر چی خواستم همون شد و حتی خیلی جاها بهتر هم شد 

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️
یعنی دقیقا باید چکار کنم

اولین قدم اینکه بدونی چی می خوای ؟ چه چیزی را دوست داری جذب کنی ؟

اول از همه شروع کن شکر گزاری کردن .هر روز صبح توجهت را به سمت بهترین هایی که داری متمرکز کن ! به سمت داشته هات تمرکز کن ! از غیبت شدیدا بپرهیز

دوم اینکه برای خودت مشخص کن ازدواج موفق چه جوریه ! چه طوری باید بفهمی ؟ خوب جوابش ساده است عزیزم ما آدم ها معمولا می دونیم چی نمی خواهیم ! یک کاغذ بردار بنویس چیزهایی را که تو ازدواجت نمی خواهی ! بعد بخوان  از این طریق به خواسته هات دقیق تر دست پیدا می کنی ،

بعد شروع کن به این فکر کن دوست داری همسر ایندت چه ویژگی های داشته باشه ؟ همه را تو‌ کاغذ با جملات مثبت بنویس . سوالی داری تا اینجا ؟

اولین قدم اینکه بدونی چی می خوای ؟ چه چیزی را دوست داری جذب کنی ؟

اینکه برای جذبش چیکار باید کنم 

شکر گذاری هر شب چند هفته ای هست انجام میدم ی گروه داریم ن برای این خاسته برای همه چ

سلامتی و  تعجیل در فرج امام زمان صلوات
اینکه برای جذبش چیکار باید کنم  شکر گذاری هر شب چند هفته ای هست انجام میدم ی گروه داریم ن برای ...

خیلی خوبه ، مرحله بعدی را بهت گفتم عزیزم ! بخون انجام بده بعد مرحله بعدش را بیا اینجا بپرس بازم بهت می گم 

من ذهنم همش میره سمت چیز های منفی میترسم ک اتفاق بیوفته چیکار کنم بهش فک نکنم

برای فکر نکردن به چیزهای منفی باید ذهنت را درگیر چیزهای مثبت کنی می دونی ذهن ما دوست داره برای خودش مسایل را حل کنه و توی ما احساسات بر اساس آن ایجاد کنه برای همین چون ما احساسات منفی را سریع بهش واکنش نشان می دیم ذهن انگار معتاد چیزهای منفی می شه و دوسن داره هی به چیزهای بد فکر کنه . اما چطوری می شه  فکرهای خوب را جایگزین فکرهای بد کرد ! خوب جواب برای آدم های مختلف متفاوته ! ببین چی خوشحالت می کنه ! کلاس جدید ! ورزش ! نقاشی ؟ کتابخوانی ، کار خانه ؟ آشپزی ؟ چی ؟ باید آن را خودت پیدا کنی و به خودت کمک کنی ! به محض اینکه فکر منفی آمد فقط بهش بگی یه لحظه صبر کن سریع خودت را با یک کار دیگه که دوست داری مشغول کن. امیدوارم کمک کرده باشم