2777
2789
عنوان

سزارین ایام عید

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 79 پست
ششم که دیگه تعطیل نیست با این بیماری که اومده فکر نکنم دکترا امسال مسافرت خارج برن

ششم نه میگه بعد از13

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی نی نی من و نی نی شما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بیمارستانای دولتی در هرصورت سز اختیاری انجام نمیدن که

عزیزم بچه اولم سزارین بودم اختیاری نیس اجباریه

بیمارستانای خصوصیم سز انتخابب ندارن من یک روز که نتونستم زایمان کنم بعدش مجبور شدن ببرن اتاق عمل ک ...

اره دقیقاا من الان باهمین مشکل روبرو شدم سز اختیاری کلا لغو شده مگه اینکه خودت کل هزینه ی بیمارستان خصوصی رو بذی

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
واااا من میترسم هزینه عملش چقدره؟ خودش گفت سزارین یا شما؟

هیچی بیمارستان طرف قراردامون رایگانه

اخخ سزارینی ام. باید هفته سی هشت دیگه بردارن بچه رو

اره میدونم.عروس خاله منم صبرکرد تا مثلا دکتر خودش بیاد که اونم نشد.خونریزی کرد اورژانسی با یه دکتردیگه سزارین شد

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

تهرانی؟؟؟

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
اخخ سزارینی ام. باید هفته سی هشت دیگه بردارن بچه رو

بچه دومته. اگ.حتما سزارینی باشی دولتی و عیر دولتی نداره ک سزارینت میکنن .در عیر اینصورت برو تو یه بیمارستان خصوصی صحبت کن ک جالت بد شد ببرنت اونجا دکتراشم خوبن 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
عزیزم بچه اولم سزارین بودم اختیاری نیس اجباریه

اهان. اخه دکتر من میگه قانون شده زیر 39 هفته نمیشه سزارین کرد حتی اجباری هارو مگه اینکه شرایط خاص باشه

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
اره میدونم.عروس خاله منم صبرکرد تا مثلا دکتر خودش بیاد که اونم نشد.خونریزی کرد اورژانسی با یه دکتردی ...

اخه سخته منم کیست دارم دکترم باید باشه کیستمو برداره

ببین اگ.دکترت از الان مسیولیت قبول نمکنه تخقیق کن یه دکترای خوب  همون بیمارستان دولتی ک میخای بری رو برو پیشش ک برا عید هم بیاد سراغت 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍