2777
2789

دیروز فهمیدم حامله ام آخرین بار که پریود شدم 20 آذر بود وتا سه بهمن منفی بود اما دیروز 14 بهمن فهمیدم عشقولو مامانی توی شکمم جا خوش کرده خدا این حسی که من دارم همه تجربه کنن آمییین دیروز با خواهر شوورجونم رفتم دکتر خودشم میخواس بره هی میگفت چقد ذوق زده ای نیشتو ببند 😆میخندید میگفت همه فهمیدن ظهرم که فهمیده بودم بهش زنگ زدم گفتم گفت مبارک باشه بعد یهو گفتم وااای چقد هوس لواشک کردم گفت بروو بروو بزار دوساعت بگذره حامله ای😁خلاصه که دیروز همش نیشم باز بود شبم که به شوهرم گفتم اول فکر کرد دارم الکی میگم خشکش زده بود یک بوسی کرد منو که ای حال کردم البته نیم ساعت بهش میگفتم بووس بوسسمم چی شد میگفت کدوم بوس 😐بوس چیه😝😝بچم حول کرده بود

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارک باشه عشقم❤❤❤ با اینهمه انرژی مثبت

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

مرسی ازهمتون💋💋💋💋💋💃💃💃💃💃

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗

مبارک باشه گام

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
مگه چند وقت اقدام بودی؟

از مهر ماه ولی اذر خیلی اقدام کردیم تا بهمن و دی هم مدام اقدام بودیم تازه رفتم دکتر گفت عفونت داری قرار بود بعد پریودم اقدام کنیم😁😁