سلام دوستای عزیزم.. من بعد از کلی کش و قوس تو دوران عقد تازه ازدواج کردم از ابتدای دوران عقدمون به خاطر رفت و آمدهای مکرر متوجه تفاوت های فرهنگی تربیتی بین خودمو همسرم شدم ولی همش سعی در اصلاحش داشتم که موفقیتم خیلی کم بود چون همسرم خودشو خیلی بی عیب میدونه کلا جوری که هرکاری بکنه حتی غلط درست میدونه و جلوه ش میده و حتی یک عذرخواهی نمیکنه هر کاری من بکنم ایراد میگیره و غلط میدونه و به همین خاطر خیلی باهم درگیرهستیم که اشتباهاتش گردن نمیگیره... خیلی خسته شدم از رفتارهاش... تازگیا وقتی میاد خونه از در که میاد تو نه نگاه میکنه نه سلام میکنه... بعد با من بحث میکنه من از در اومدم تو خونه چرا سلام ندادی به من؟ میگم بابا تو از بیرون اومدی وارد خونه شدی تو باید به اهل خونه سلام بدی میگه تو هیچی حالیت نیست.. تو شعور نداری... هر کاری میکنم یه بامبول درست میکنه...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا الان ده ساله متاهلم.تا شوهرم زنگ در حیاط رو میزنه میرم جلوی در واحد میایستم تا بیاد.بعد بهش سلام میکنم ،خسته نباشید میگم،دست میدم و گاهی صورت شو میبوسم.عزیزم زنه و ظرافتها و مهربونیای زنانه.تو خوب و موجه باش.ب مرور درست میشه.بیشتر گیر بدی،بدتر لج میکنه.
سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم... گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...
اینکه خیلی حاد نیست یه داماد داریم تو فامیلمون .میشینه پشتشو میکنه به بقیه .کلا انگار بزرگتری کوچکتری یادش ندادن .
اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
من مشکی ندارم سلام میدم.. یه مدت این کارو کردم خراب شد تو هر مهمونی ای میرفتیم انقدر تو سلام دادن لفت میداد تا دیگران بهش سلام بدن..حتی خونه مادر پدرم..
خوب تو سلام کن منم شوهرم از سرکار میاد اکثرا من اول سلام میکنم وخسته نباشید بهش میگم اونم یه لبخند گنده رو لبش میادتو که نمیتونی دیگران تعقیر بدی پس خودتو عوض کن
ولی اسی تو باید بری دم در سلام بوی واستقبال کنی ها🙄🙄🙄من که شوهرم آیفون رومیزنه هم خودم هم بچه هام ...
دقیقا.چقدر پستامون شبیه هم شد😆
سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم... گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...
دوست عزیز اول زندگی به خاطر لج و لجبازی همیشه پر از این اتفاقات هستش که بعدها میشنی بهش میخندی به نظرم یه زن باید اینجور رفتارها رو مدیریت کنه به خاطر یک سری خصوصیات اخلاقی که داره می تونی بیشتر در مورد مردها کتاب بخونی و اونها رو بشناسی سعی کن با رفتار خود یک مرد رو تربیت کنی نه اینکه مستقیم بهش بگی تو اهمیت بده بهش تو احترام بزار همه کاره تو باش تو کوتاه بیا تو صبور باش بزار بعدا اون درست بشه
نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
اوایل زندگی اختلاف سلیقه زیاد هست باید مراقبت بکنید و زرنگ باشی این اختلاف سلیقه ها را به تفاهم تبدیل کنید البته فقط با صحبت کردن با همسرمون در فضایی کاملا آرام و بدور از هر گونه تنش، غرزدن، گلایه، سرزنش، مقایسه با سایرین و... انتظارات و خواسته های خودتون را بیان کرده و یکی یکی موضوعات را بحث کنید و هر جا خسته شدید حرف زدن را تمام کرده و به یه وقت دیگه موکول کنید، اینطوری حتمأ به نتایج خوبی خواهید رسید، ضمناً سلام کردن سلامتی میاره و شما پیش قدم بشید و به استقبال همسرتون برید و با یه خسته نباشید خستگی کار روزانه را از تنش بیرون کنید اونوقت خواهی دید چقدر رفتارش تغییر میکنه
الا یا ایها الساقی ادرکاسا وناولها 🌹که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها.