2777
2789
عنوان

دو ساله نخوابیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1604 بازدید | 78 پست
اوه چ همدم شدین .شما همونایی نیستین ک گاهی فاز مسخره کردنتون میگیره باز ی بار فاز اروم کردن و دلداری ...

نه 

اصلا جزء هیچ کدوم فازهایی رو که گفتین نیستم.

و اگر نمیتونم به کسی کمک کنم نظر نمیدم. 

همین

عزیزم منم اولش گفتم شنیدم میگن شیر شب دندون خراب میکنه...  منظورم قطع شدن کلی شیر بود نه فقط ش ...

اهان 

من منطورم فقط شیر شب بود که این خانوم ازش میناله 

واقعا هم از یه سنی به بعد  کلافه کننده س برا مادر و بی فایده و حتی مضر برا بچه 

حواست باشه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو توروخدا

ببین همین فردا به شوهرت بگو بره یه قلم گاو بخره بیاره قصابیا دارن نداشتن بپرسه کجا دارن بعد شکسته باشه درسته برنداره بیاره تو قابلمه جا نمیشه

اگه زودپزت مثل مال من بزرگه بشورش بزارش تو زودپز بسته به اندازه استخونه اب بریز مثلا من میگم تا ساعد دستت اندازه استخونه چار تا کاسه آب بریز توش قابلمه لب تا لب ابش نکنی سر میره حالا بزار بجوشه نمکشم هم بریز ۳.۴ ساعت بجوشه اگه تو قاابلمه میزازی تو زودپز ۲ساعت

عزیزم بحث نکن بااین جماعت اینجا همه مدرکشون رو از دانشگاه کمبریج گرفتن .

یه چیز هایی از طرز تفکر های اینجا میبینم اينجا واقعا فقط اولش خنده داره بعدش این حجم از نفهمی گریه دار میشه. 

منم بخاطر آرامش اعصاب خودمم که شده این کاربر هرچی بیاد بگه دیگه جواب شو نمیدم. 

واقعا درست نیست ادم خودشو با همه یکی کنه جواب هرکس رو بده 

صدای خر و پف شوهرم دیونم کرده

روش روغن میبنده روغناشم برا غذام خوبه هیچ بویی نمیده با آبش مثل کله پاچه میشه میتونی سوپ و دمپختک درس کنی من بعد از اینکه خودش بگیره تو نایلون میریزم بسته بسته میزارم فریزر غذا که میپزم میریزم تو غذاهام مثل سوپ خورشت آب گوشت خودمونم میخوریم خوشمزه میشه روغنشم تو غذاهام استفاده میکنم

بعد از اینکه پخت چربیاش ازش جدا میشه معلومه حالا بزار سرد بشه بزار تو یخچال تا خودش بگیره یه ذره روغ ...

ممنون  آره منتظرم

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  
روش روغن میبنده روغناشم برا غذام خوبه هیچ بویی نمیده با آبش مثل کله پاچه میشه میتونی سوپ و دمپختک در ...

اهل کجایید  چند سالتونه       من ۳۰   تهران

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  
ممنون  آره منتظرم

عزیزم توضیحش بالا دادم بهت با آب قلم چی بپزی حالا قبل خواب بچه یا تو روز باهاش غذا برا بچه بپز بهش بده بخوره اگه قبل خواب به شکم بچه برسی خوب دیگه بیدار نمیشه اون سیر نمیشه که بلند میشه عذای بچه با غذای سفره فرق داره براش مخصوص بپز حتما قبل خواب بهش بده تا صبح بخوابه