2777
2789
عنوان

ینی چی؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 45 پست
نمیدونم باید بش میگفتی چون پرولاکتین بالا خودش باعث تنبلی هست

خودش دید دیگه ۴۰۰ تومن آزمایشم شد . ترئیدم ذخیره تخمدانم همه چی خوبه ولی پرولاکتین خیلی بالاس

میشه برای پسردارشدنم ی صلوات بفرستید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا دکترا بعضیاشون هیچی بلد نیست ،امروز تو دکترسلام ،زنه اس داده بودکه بخاطر خشکی واژن دکتر بهش واز ...

خخخخخخخخخخخخ حتما واژنش ترک خورده بوده

خودش دید دیگه ۴۰۰ تومن آزمایشم شد . ترئیدم ذخیره تخمدانم همه چی خوبه ولی پرولاکتین خیلی بالاس

برمن ذخیره ی تخمدان ننوشتهوبو دیبارم بخاطر این باید برم 😒دکترام پولکی شدن والا درد ادمو درمون نمیکنن میگن برو سری بعد بیا 

با دفترجه ؟؟؟؟؟؟چقدر خوب میگیره من خصوصی میرم ویزیت که ازاد حساب میکنن سونو ایناهم باز دورورای ۱۰۰می ...

اره با دفترچه ویزیتش 26 تومنه مثلا 3 بار در ماه بری یبار ویزیت میگیره ولی سونو نه

ما آبادانیا   
برمن ذخیره ی تخمدان ننوشتهوبو دیبارم بخاطر این باید برم 😒دکترام پولکی شدن والا درد ادمو درمون نمیکن ...

اره ب منم گف لتروزولو بخور حامله نشدی بیا درحالی ک بااین دوره ۳ دوره اس میخورم ولی نشدم 

نه من پریودام منظمن ولی پرولاکتینم خیلییی بالاس مشکل دیگه ای ندارم . تنبلی ام دارم . والا دیگه خسته ...

استاتر ببهشید ،منم اینطوری بودم منظم بودم ولی لکه بینی پیدا کردم که رفتم ،میگن توی پرولاکتین بالا نباید تحریک سینه انجام بشه

باید بری بهش بگی چون لازمه قرصش لتروزول و ... که تاثیری رو پرولاکتین ندارن

ما آبادانیا   
استاتر ببهشید ،منم اینطوری بودم منظم بودم ولی لکه بینی پیدا کردم که رفتم ،میگن توی پرولاکتین بالا نب ...

تحریک سینه ندارم ک 😂😂😂

باید بری بهش بگی چون لازمه قرصش لتروزول و ... که تاثیری رو پرولاکتین ندارن

گفتم دیگه گف پرولاکتینت بخاطر تنبلیته