اخه ادم تا چ حد پروو خدایا
یه دختر فامیل داریم فامیل نزدیک نزدیک بعد جرات نیست دو خط روش بخندم دوست سابقمه گدا خانم الان دیگ زیاد صمیمی نیستیم درحد حرفای کوتاه
میاد خونمون میگه ای اینووو بده ب من تو اینو میخوای چیکار
دوسه شب پیش خونمون بود یه جفت جوراب و یه نرم کننده صورت از خوبا ازم برد ب زور روانیم کرده بود مثلا تیشرتمو میدید میگفت ای اینو بهم بده تو اینو میخوای چیکار 😐ای قرص ویتامین سی رو بهم بده تو میخوای چیکار ای ضدافتابتو بده بهم تو میخوای چیکار ای کانسیلرتو بده تو میخوای چیکار
گدا گشنه روانمو بهم ریخت تا خود صبح همش میگفت ای اینو بده ای اونو بده
نامزدم میشناستش مثلا قبلن دوست اجتماعی بودن بهم گفت این تورو لایق چیزایی که داری نمیدونه میگه بزار ازش بگیرم
😐امشبم زنگ زده میگه ای دوتا جوجه ای و که بزرگ کردی بده ب ما لازم داریم میخوایم سر ببریم😐پرو پروووو
منم گفتم نمیدم عزیزم گفت به اندام جنسی مردو گفت دقیقا
بعد گفتم ادبتوووووو گفت منم مثل توم بعد گفت ب جا اینکه اون دوتا رو بدی خانواده بی ریخت و بدقواره نامزدت بخوره بیار بده ب ما عصبی شدم گفتم اوکی خدافظ
بنظرتون توروخدا زیاد پرووو نیست ،،، حالام میخواد با ی پسر فوق پولدار ازدواج کنه دیگ انقدددد خودشو میگیره انگار از دماغ فیل افتاده عن خانوم همش نامزدمو و خانوادشو مسخره میکنه،،، با دست کم ۵۰ تا پسر رل بوده بدون اغراق و با هزار تا پسرم دوست اجتماعی
حالا یکی از پسرای خیییییلی پولدار شهرمونو تور کرده🤢😂🤣دلم بحالش میسوزه نمیدونه میخواد با کی نامزدی کنه
اعصابم خراب شد ادمو کلفت خودش فرض میکنه و خودشو خیلی میگیره
چجوریییی حالشو بگیرم توروخداااا بگیدددد