2777
2789
عنوان

بیاین سوالای عجیب و غریب

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 181 پست

پارسال زلزله اومده بود شوهرم تو گوشیش بود منم داشتم دورهمی میدیدم اصلا هم حس نکردم زمین لرزید شوهرم بلند شد در بازکرد سریع بچه هارو بغل کرد گفت بد بریم منم یدفعه گفتم زنگ زدن گفتن داعش اومده بدبخت شدیم خخخ قیافه شوهرم😲😠😠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی قبلا پرسیده بود اگه شما رو بدزدن چیکار میکنی؟ جواب داده بودن: میگم ایدز دارم 🤪😈

با کان دوم وارد عمل میشن دزدا

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
سوال من اگه ترامپ اومد خونتون چی براش درست میکنید 😂

زهرمار با گوشت چرخ‌کرده 😐🤣🤣🤣

رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍                     عاشقتونم 😝💃🌈
سوال من اگه ترامپ اومد خونتون چی براش درست میکنید 😂

اسید پلو 

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
خانوما اگه صبح بیدار شدین دیدین جنسیتتون عوض شده چیکار میکنین😁😁

با دوس پسر سابقم طرح رفاقت برمیدارم دوس دخترشو میقاپم😑

انتقام

دختر عموم پروفایلش زده خوشبختی یعنی اسمِ شوهرت مرتضی باشه یِ دلِ سیر گریه کردم برا همه ی اون بدبخت های که اسم شوهرشون مرتضی نیست خدایا خیلی بی انصافیه.
اخ جووون میرم با همه ی دخترا س ک س میکنم  ریش بزی هم میزارم 😂😂

خسته نباشی 🤣🤣🤣

رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍                     عاشقتونم 😝💃🌈

خانوما یه دایناسور مثلن بیاد جلوتون گوشبتونو بخواد چیکار میکنین🤣🤣🤣 

میدین بهش؟😁