2777
2789

۵ روز پیش جای دکترم بود.موقعی که داشت قلب بچه رو چک میکرد گفت رحمت سفته و انقباض داری.گفتم یعنی ممکنه زود زایمان کنم گفت نمیتوتم بگم حتما ولی خب انقباض داری.برام امپول ریه نوشت که گفت امروز و فردا بزن و با یه امپول دیگه که گفت هر هفته یکیشو بزن.استراحت کن و کار سنگین نکن.از اون روز دیگه خواب و خوراک ندارم.میترسم زود زایمان کنم.اخه مامانمم یه هفته ای داره میره جایی میترسم تا برگرده زایمان کنم و تنها باشم.گاهی اوقات پهلوی چپ تیر میکشه ولی سریع ول میکنه.کسی مث من نیست؟این دردا طبیعیه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانمي من ٣٤ روزه زايمان كردم 

دقيقا هفته ٣٥ و ٣٦ بودم كه دكترم شكم رو ديد گفت انقباض داري

براي آمپول بتامتازون نوشت كه منم توي دو روز زدم 

هفته ٣٧ هم دمدماي اذان صبح همش انقباض و درد رفت وبرگشتي داشتم 

نه خانمي لزوما به معناي زايمان زودرس نيست

اغلب دكترا اين آمپول رو ميدن كه درست هم هست

من ٣٩ هفته رفتم سزارين 

نه درد داشتم نه كيسه آبم پاره شده بود 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

من از کمر درد داغون شدم ولی کاری نمیشه کرد دیگه باید کنار بیایم، خانما شما ها خودتونو حاضر کردین واسه زایمان؟منظورم خونه ووسایل و کارهای لازمه

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28
من هلاك شدم از درد سمت چپ يه تير ميكشه من دادم در مياد لگد ميزنه من درد ميپيچم توو خودم  ...

فک کنم ۳۴ هفته و ۳ روز.واقعا سمت چپ توام‌تیر میکشه من خیلی میترسم نکنه درد زایمان باشه

من از کمر درد داغون شدم ولی کاری نمیشه کرد دیگه باید کنار بیایم، خانما شما ها خودتونو حاضر کردین واس ...

من کارامو کردم امروزم فرشامو قالیشویی اومد برد.استراحت میکنم.ولی خب پخت غذا و ظرف شستنم باید انجام بدم.شوهرمم ار صبح میره تا شب.ولی وقتایی ام که هست کمکم میکنه

خانمي من ٣٤ روزه زايمان كردم  دقيقا هفته ٣٥ و ٣٦ بودم كه دكترم شكم رو ديد گفت انقباض داري برا ...

عزیزم جنسیت نی نیتو میگی؟ شکمت اندازه ش بزرگ بود؟ آخه میدونی همه اطرافیان به من میگن چون  نی نی دختره  زودتر از موعدت زایمان میکنی اینطوریه واقعا؟ربطی به جنسیت بچه داره؟

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28
عزیزم جنسیت نی نیتو میگی؟ شکمت اندازه ش بزرگ بود؟ آخه میدونی همه اطرافیان به من میگن چون  نی نی ...

به منم گفتن دختر از تاریخ سونوگرافی یه ده دوازده روز زودتر به دنیا میاد

من از کمر درد داغون شدم ولی کاری نمیشه کرد دیگه باید کنار بیایم، خانما شما ها خودتونو حاضر کردین واس ...

من بچه دوممه 

لباس ووسایلش رااماده کردم

کیفمم اماده س لباس بچه راوسایلش راگذاشتم توگمدبرای بیمارستان

وسایل بهداشتی وخودم وبچه راهم گذاشتم توی ساک فعلا

خونه راهم باشوهرم داریم کم کم تمیزمیکنیم براعید