2777
2789

بچه ها من وقتی 16 سالم بود ی موضوعی واسم پیش اومد خیلی خیلی بابتش ناراحت بودم...ولی خدا واسم ی فرشته نجات فرستاد...

حالم خوب شد و از اون به بعد واسم شده مث ی برادر... حامی... رفیق فوق العاده

البته بگم 20 سالی از من بزرگترن و ی پسر 9 ساله دارن

ما خیلی باهم در ارتباطیم بیرون میریم باهم پول بخوام بهم قرض میده حالم خوب نباشه فقط وقتی صداشو میشنوم حالم خوب میشه

این چیزا خارج از عرفه؟؟؟ مادرم خیلی سر این موضوع گیر میده بهم

خواهر و برادرام به ادازه این آقا تو زندگی کمکم نکردم و میدونم قصد خاصی نداره چون 5 سال گذشته و هنوزم همون ادم سابقه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگو که زن داره😐😐😐😐

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

نسبتش چیه  باهات  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

خانومش شاید حساس بشه رو این موضوع 

گروه آبی جان هستم 💙تاریخ شروع ○29/۱۱/۹۹○♥️وزن شروع:۶۸💙هدف اول:۶۴💙هدف دوم :۶۰♥️هدف سوم :۵۷💙هدف چهارم:۵۵ ☺☺☺به امید خدا شروع میکنم ،میدونم که میتونم 
بله. خارج از عرفه. بهش وابسته شدی. ارتباطتو قطع کن.

ببینین وابستگی اون مدلی نیس که فکر می کنین... وابستگی خواهری برادری گاهی پدر و فرزندی... همچین حسی دارم... الا بعد 5 سال اخه؟؟؟