2777
2789
پسرم خس خس شدید سینه و بینب داره و خلط و ابریزش بینی.‌گاهی هم استفراغ . میشه همینا علائم الرژی باشه؟ ...

اینا میتونه علائمی از آلرژی باشه ولی حتمی نیست. اینا که چیزی نیست. حتما سرما خورده. یه توصیه خواهرانه دارم پیش متخصص نبر. حتما پیش فوق تخصص ببر. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینا میتونه علائمی از آلرژی باشه ولی حتمی نیست. اینا که چیزی نیست. حتما سرما خورده. یه توصیه خواهران ...

دکترش فوق تخصصه نوزادانه. اون گفته برونشیولیت. نمیدونم میدونی چیه یا نه. التهاب برونش های ریه که ویروسی هست. بهش سفکسیم و اسپری سالبوتامول داد. الان پنج روزه که استفاده میکنم ولی تغییری نمیبینم. امروز بازم نوبت دکتر دارم. دکتر اصلا به الرژی اشاره نکرد. خواهرم بهم گفت که ممکنه الرژی باشه و من تو فکرش رفتم یهو

سلام ببخشید یه پیام گذاشته بودید واسه عفونت و بوی بد راهی پیدا کردین؟ منم اینجوریم

نه متاسفانه. دوبار رفتم دکتر گفت چیزی نیست. ولی میخوام نظر یه دکتر دیگه رو هم بدونم. وقت نمیکنم برم. البته کمتر از قبل شده ولی اصلا برطرف نشده

نه متاسفانه. دوبار رفتم دکتر گفت چیزی نیست. ولی میخوام نظر یه دکتر دیگه رو هم بدونم. وقت نمیکنم برم. ...

به منم میگن چیزی نیست نداری، بعد یک هفته بعدش میرم دکتر میگن عفونت شدید داری،و بو هم که خداروشکر اصلا ازبین نمیره تو این دوسال خیلی رو اصابم هست، شما چند وقت درگیری؟ 

به منم میگن چیزی نیست نداری، بعد یک هفته بعدش میرم دکتر میگن عفونت شدید داری،و بو هم که خداروشکر اصل ...

من دو ماه و نیمه زایمان کردم و از بعد زایمان درگیرم. اصلا اعتماد به نفسم رو از بین داره میبره. قبلا اصلا هیچوقت اینطور نبودم.

من دو ماه و نیمه زایمان کردم و از بعد زایمان درگیرم. اصلا اعتماد به نفسم رو از بین داره میبره. قبلا ...

دقیقا منم همینجوری شدم، خیلی ناراحتم واقعا دکترا درک نمیکنن چه مشکل بدیه همه کاریم کردم، خیلی افسرده شدم