2777
2789
خس خس سینه و بینی.اسهال استفراغ دونه های قرمز روی پوست.خارش .خون تو مدفوع

سلام خوبی. من امروز توی مدفوع پسرم یه رگه خون دیرم برای اولین بار. پسرم دوماه و ۲۲ روزشه. گفته بودی از علائم الرژیه. میشه بگی تا موقعی که ببرمش دکتر چه پرهیز غدایی دارم؟ من دو روزه پودر گالاکتومید میخورم برای افزایش شیر، ممکنه به اون الرژی داشته باشه؟؟ توی ترکیباتش چیز خاصی ندیدم.

سلام خوبی. من امروز توی مدفوع پسرم یه رگه خون دیرم برای اولین بار. پسرم دوماه و ۲۲ روزشه. گفته بودی ...

سلام.ممنون.ببین طیف آلرژی ها خیلی زیاده.ولی برای این سن بیشتر به پروتیین گاوی(لبنیات)هستش.ممکنه که به همون شیرافزا هم حساس باشه.چیز جدیدی نخوردی؟زودتر ببر دکتر تا تکلیفش روشن بشه.تا اون موقع هیچ چیز اضافه و جدیدی نخور

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام.ممنون.ببین طیف آلرژی ها خیلی زیاده.ولی برای این سن بیشتر به پروتیین گاوی(لبنیات)هستش.ممکنه که ب ...

چیز جدید خوررم. همون روز که رگه خون دیدن نخود و کشمش مشهد خوردم.اناناس هم خوردم. فرنی هم خوردم.دو روز پیشش نیمرو هم خوردم. البته اناناس رو قبلا هم یه بار خورده بودم ولی واکنش نداشت. اخه کسی نگفته بود الرژی داره. منم بیخیال رژیم شدم تا حدودی. به نظرت به کدومشون حساس بود؟ یعنی خیلی الرژی شدید داره که رگه خون دیدم؟ 

چیز جدید خوررم. همون روز که رگه خون دیدن نخود و کشمش مشهد خوردم.اناناس هم خوردم. فرنی هم خوردم.دو رو ...

احتمال داره از کشمش باشه چون انگور حساسیت زا هستش..دکتر ببرش.هرچند دکتر صد در صد بدون آزمایش نمیتونه بگه به چی حساسیت داره.من چون پسرم شیر خشکی بود از موقع غذای کمکی الرژیش معلوم شد و ده ماهگی با آزمایش معلوم شد که دقیق به چیا حساسه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
احتمال داره از کشمش باشه چون انگور حساسیت زا هستش..دکتر ببرش.هرچند دکتر صد در صد بدون آزمایش نمیتونه ...

با ازمایش دیگه صد درصد مشخصه؟؟ پسرت الان‌چند وقتشه؟ کی خوب شد؟ اصلا خوب شدن در کار هست؟؟ یا همیشه باید رعایت کنه بچه؟

با ازمایش دیگه صد درصد مشخصه؟؟ پسرت الان‌چند وقتشه؟ کی خوب شد؟ اصلا خوب شدن در کار هست؟؟ یا همیشه با ...

بله با آزمایش کامل مشخص میشه.ولی من از یک سالگی بردمش طب سنتی و با کمکش پسرم کامل درمان شد و الان شش سالشه و به هیچی آلرژی نداره درصورتی که طب مدرن میگه به هرچی حساسی باید استفاده نکنی و اینطوری زندگی مختل میشه

بله با آزمایش کامل مشخص میشه.ولی من از یک سالگی بردمش طب سنتی و با کمکش پسرم کامل درمان شد و الان شش ...

من بردم طب سنتی ، اولش گفت تخصص ندارم واس نوزادا. بعدش گفت دوبار حجامت کنه خوب میشه که من انجام ندادم

مامانا بچه من الرژی پروتئین گاوی نوزاد داشت علائمش هم اسهال، رگه های خون،دون و جوش و رفلاکس داشت . پیش دکتر بینایی زاده بردم زمانی که گقتم این علائم داره  گفت قطعا حساسیت به پروتئین گاوی دارد . باید شیرش تغییر کنه و گفت یا می تونی شیر خشک گلدن گات بدی  یا شیر بز طبیعی بدون پسته بندی من خواستم شیر خشک بدم خیلی گرون و کم یاب بود دیگه مجبور شدم رفتم شیر بز  تازه از مزرعه مروگل گرفتم  مناسب و اقتصادی و تاثیر گذار تر از  شیر خشک گلدن گات هم هست. حال دخترم فوق العاده خوب است و رشد و وزن عالی و بالاتر از نرمال  آنهم بخاطر  معجزه شیر بز است  شیر بز علاوه که بدون الرژی ، است بخاطر داشتن پروتئین  ، املاح  گسترده و آنزیمهای مشابه شیر مادر به وزنگیری و رشد نوزادم هم کمک زیادی کرد البته من شیر از مزرعه شیر بز مروگل  دکتر در شهریار گرفتم بسیار معتبر است و حتی با حضور خودم شیر دوشش می کردند . شما می تونید در گوگل مزرعه مروگل جستجو اطلاعات کامل هست.